S-a deschis un nou JAM, în Trivale

# În Piteşti s-a deschis un nou Supermarket JAM Trivale. Deschiderea a avut loc miercuri, 17 iulie, ora 11.00, în cartierul amintit.

Noul Supermarket JAM este situat la o distanţă de 250 metri de capătul liniei autobuzului 8, după Hotelul Monte Carlo, în apropierea restaurantului Magic.  Având o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi şi o parcare exterioară de 2.500 metri pătraţi pentru clienţi, Supermarketul din Trivale, este cel mai mare magazin al lanţului JAM, reţea funcţională din anul 2001, fiind al şaselea inaugurat. Supermarket-ul  JAM este un brand local cu magazine  deschise nu doar în Piteşti, ci şi la Topoloveni.
Un supermarket - parte a unui lanț construit, de la zero, de o familie de români, de argeșeni, performanță aproape singulară în 2019, un an în care lanțurile internaționale își consolidează poziția sau chiar se extind.
Programul de funcţionare al supermarketului JAM Trivale este de luni până sâmbătă, între orele 8:00-22:00, iar duminica între orele 8:00-20:00. Cu un concept unic şi diferit, cel mai mare magazin JAM oferă multe produse româneşti.
Cu o paletă extrem de bogată în ceea ce priveşte varietatea produselor alimentare şi nealimentare, supermarketul JAM din Trivale, oferă servicii la cele mai înalte standarde de calitate care satisfac şi cei mai exigenţi cumpărători.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea