Noile modele Logan-Sandero 2020, compatibile Android Auto şi Apple Carplay

În 1979, pe 30 iulie, adică acum exact 40 de ani, pe porțile Uzinei de la Mioveni, ieșea Dacia cu numărul 500.000. Din fericire, iată, față de alte industrii argeșene, Uzinele Mioveni merg din plin. Și chiar pregătesc câteva noutăți.
Seriile Logan, Sandero şi Sandero Stepway pentru continentul sud-american au apărut în clipuri şi imagini de prezentare oficiale, arătând un nou design exterior inspirat de actuala ofertă Renault Megane şi Clio. Dincolo do aspectul exterior, noile serii Logan/Sandero 2020 primesc motorizări mai puternice, un sistem infotainment Media Evolution compatibil Android Auto şi Apple Carplay, dar şi o nouă versiune de cutie automată.
De departe, cel mai interesant este modelul Sandero 2020. Purtând logoul Renault, versiunea braziliană a Daciei Sandero apare cu stopuri spate complet refăcute, vădit inspirate de modelul Renault Megane. Acelaşi lucru poate fi spus despre farurile şi grila-faţă, inspirate mai mult de gama Renault. În schimb, interiorul apare ceva mai bine finisat şi îmbunătăţit cu elemente preluate de la seria Duster (ex. volanul).
Criticat pentru interfaţa oarecum demodată şi lipsa de funcţii mai avansate, sistemul Media Nav cu ecran de 7 inch primeşte şi el un upgrade. Denumit Media Evolution, noul centru de infotainment poate fi conectat de acum cu telefonul iPhone sau Android, spre exemplu pentru navigare Waze. Alte. Alte dotări, precum camera video pentru mers înapoi, rămân opţionale.
În ce priveşte opţiunile pentru motorizare, cumpărătorii brazilieni au de ales între pachetul entry-level cu motor în trei cilindri de 79 cai putere şi motorizare 1.6 SCe de 115 cai. Exclusiv pentru piaţa braziliană, Renault oferă şi o versiune Sandero RS cu motorizare turbo de 2 litri şi 143 cai putere. În afară de cutia de viteze manuală, cumpărătorii pot alege şi o variantă automată X-Tronic CVT, care probabil va înlocui opţiunea Easy-R oferită cumpărătorilor europeni.
Este de aşteptat ca noile modele Dacia Logan şi Sandero 2020 să fie lansate pentru piaţa europeană în această toamnă, estimează www.go4it.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea