La Corbi, rock-ul a fost la putere! Atmosferă electrizantă la Stonebird

În perioada 9-11 august, în comuna Corbi s-a desfășurat a II-a ediție a „Stonebird”, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. A fost rock, a fost electrizant.

Rock-ul a fost la putere, la Corbi! Mii de fani au fost prezenți, timp de trei zile,  la cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Decorul natural a îmbrăcat superb atmosfera rock. S-a respirat doar rock prin toți porii. A fost o atmosferă electrizantă. Porţile festivalului Stonebird s-au deschis larg, vineri, 9 august, pe dealul aflat aproape de centrul comunei. Concertele primei zile au început cu Andrei Păunescu, urmat de New Jersey (Italia) - cea mai bună trupă-tribut Bon Jovi din lume, Timpuri Noi, Dirty Shirt, Cristi Minculescu, Valter& Boro.

Apoi, la After Party, au concertat Ţapinarii şi Loud Inc. A fost dezlănţuire maximă la Stonebird încă din prima zi. „Sunt sigur că Stonebird, ca şi Woodstock, va deveni un festival ce va schimba lumea”, a precizat Cristi Minculescu.

David Reece, fost solist Accept, și-a sărbătorit ziua de naştere alături de fani la Stonebird

Sâmbătă 10 august, seria concertelor a fost deschisă de trupa The ROCK-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Pe scena de la Corbi au mai urcat Alex Calancea Band, ZOB, Bucovina şi David Reece. La After Party, fanii l-au putut urmări pe cei de la White Mahala.  Printre cei mai așteptați de public să concerteze a fost și rocker-ul american David Reece, fost solist al cunoscutei formaţii Accept. Acesta chiar și-a  sărbătorit  ziua de naştere alături de fani la Stonebird, pe 10 august, la Corbi. A fost senzațional!  “O parte dintre filmările făcute la concertul meu de la Stonebird vor figura pe viitorul meu videoclip”, a precizat David Reece, pentru ziarul adevărul..
Festivalul s-a terminat duminică, 11 august, printr-un  inedit concert de matineu cu Mike Godoroja & Blue Spirit.
De la festivalul Stonebird nu au lipsit preparatele culinare speciale şi băutura din belşug, fiind amenajate zeci de standuri în acest sens. Pentru a întreține atmosfera și pe timp de zi, în zona de festival a fost organizat și un mini-parc de aventuri, fiind amenajat și un loc de joacă pentru copii. Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse. Festivalul s-a bucurat și de sprijinul autorităților locale din Corbi, în frunte cu primarul Virgil Baciu – fără de care evenimentul nu ar fi putut avea loc. A fost o adevărată reușită pentru localitatea Corbi și din punct de vedere turistic.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea