Festivalul ”Munte-mă frumos” - între 23 și 25 august la Ștefănești, pe dealul din satul Izvorani

Festivalul „Munte-mă frumos!” s-a născut în anul 2017, într-un weekend din august, în mijlocul pădurii din Ștefănești, Izvorani, la numai 5 km de centrul Piteștiului, din dragoste pentru muzică, natură și libertate, când, câteva zeci de oameni au putut să întrețină 3 zile și 3 nopți o atmosferă unică. În 2018, după ce s-a reușit utilarea locului cu apă, curent, toalete și o scenă de poveste, festivalul a luat amploare, găzduind câteca sute de oameni (care la cort, care la pensiunile din zonă), tot într-un week-end minunat, pe ritmuri de folk și reggae, alaturi de DJs și artiști ce au bucurat mulțimi pe la Electric Castle, Waha sau Sub Giurgiu.
Ne întâlnim din nou pe 23-25 august 2019  în același loc, la Izvorani, să dansăm până la răsărit, lângă foc, cu ceva muzică și oameni de calitate, să gătim mâncare tradițională la tuciuri, să alegem cele mai faine jocuri și, de ce nu, să ne îndrăgostim de ele.
Ne vom bucura de două zile și două nopți magice, pe ritmuri de raggae, rock alternativ, folk, dar și un amestec nou de stiluri afrobeat, jazz, psihedelic, r’n’b și funk. Ne revedem cu trupe și DJ consacrați, dar descoperim și artiști noi și talentați intr-un line-up eclectic și surprinzător.
Nu i-am uitat nici pe cei mici, le pregătim un loc de joacă frumos, magii și multe alte surprize  (sursa: www.ambilet.ro).

Program festival:

ELNEGRO ACOUSTIC
TRICKSODUS DA MUV
ALEXU AND THE VOICES INSIDE
ROMAN CIUGANSCHI
Ana, Emi & Anca

Dj set:

DJ Vasile
SISTAH RASTAHFAIRY Vinyl Set
MARINOV Vinyl Set
DMT Vinyl Set
GRECU’
Allexinno

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea