Un șofer - pagubă pentru Com Divers Auto

# A cumpărat peste 5.000 litri de motorină folosind, fără drept, cardul de combustibil al societății
Pe rolul Tribunalului Argeș se află un dosar cu 12 inculpați, care are ca obiect: efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Firma păgubită este Com Divers Auto Ro SA din Bascov, administrată de Alexandru Popa. Reprezentanții societății au sesizat organele penale, în anul 2016, pe motiv că un fost angajat a retras cantitați uriașe de motorină, fără drept, de pe cardul de combustibil al firmei. Anchetatorii au preluat cazul, iar dosarul a fost trimis în judecată pe 1 august 2019.
Timp de 5 zile, un fost șofer de la Com Divers Auto, ajutat de mai mulți cunoscuți, a reușit performanța de a cumpăra peste 5.000 de litri de motorină, folosind ilegal cardul de combustibil al societății. „În perioada 8-13 octombrie 2016, inculpații au efectuat retrageri neautorizate de pe cardul de combustibil, sustrăgând în acest fel cantitatea de 5.175,29 litri motorină, cu o valoare de 25.684,25 lei”, arată procurorii Parchetului Tribunalului Argeș.
George Valentin C., fost șofer la Com Divers, ajutat de Daniel C., au reușit să coopteze mai multe persoane pentru a alimenta cantități mari de combustibil de la diverse stații. Motorina era vândută către aceștia la jumătate din prețul real. Daniel C. era cel care achita la casă, cu ajutorul cardului, combustibul alimentat fraudulos de celelalte persoane. Nu mai puțin de 10 persoane au fost implicate în această tranzacție de către cei doi inculpați. Cu toții au fost trimiși în judecată, recent, de procurorii Parchetului Tribunalului Argeș pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. În cauză, Com Divers Auto s-a constituit parte civilă cu suma de peste 25.000 lei, reprezentând prejudiciul creat de inculpați.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea