Ziua Comunei Oarja – un eveniment reușit, cu mii de participanți

# Primarul a dat și o veste bună localnicilor: drumul ce străbate comuna va fi reasfaltat

Petrecere mare a fost sâmbătă la Oarja, începând cu ora 16. Toți cei care au dorit să se alăture acestei sărbători, au fost  bine veniți, primarul Constantin Bîlea promițând că toată lumea se va simți foarte bine.
Pentru copii, segment al populației pentru care edilul are o mare slăbiciune, au fost pregătite multe jocuri și concursuri, picturi pe față și nelipsitele tobogane gonflabile.

Cât timp cei mici se distrează, părinții și bunicii au  avut parte de muzică de petrecere pentru toate gusturile. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Oarja, precum și al companiei Yldiz Entegre, care activează cu o fabrică pe teritoriul comunei.
Sărbătoarea de la Oarja s-a bucurat şi de prezenţa unor politicieni importanţi. Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, Simona Brătulescu și Ion Mânzână, vicepreşedinți ai  Consiliului Judeţean Argeş, deputatul (PNL) Dan Bica sau subprefectul Adrian Bughiu fiind doar o parte dintre cei ce au participat la această frumoasă manifestare în localitatea Oarja.
Dan Manu, președintele CJ Argeș: La Mulți Ani, Oarja, țin să vă comunic faptul că, împreună cu vicepreședintele Senatului, Șerban Valeca, am venit, aici, direct de la Constanța, de la o ședință, și am tras tare, pentru că vă prețuim și am ținut mult să fim împreună. Aveți un primar inimos, care, împreună cu Consiliul Local, a încurajat investițiile în localitate. Vă rog să îmi permiteți ca, în numele Consiliului Județean, să îi înmînez, domnului primar, trofeul nostrum, în semn de prețuire.
Constantin Bâlea, primar, Oarja: Cu această ocazie solemnă, doresc să vă anunț faptul că drumul nostrum, dreumul județean ce străbate comuna, va fi reasfaltat, în cursul anului viitor. Acum, în toamnă, se lansează licitația, este vorba de un proiect cu fonduri europene, însă este cea mai mare investiție din Muntenia din ultimii 30 de ani.
A fost petrecere pe cinste, cântec de calitate şi voie bunã cât cuprinde. Orjenii au ieșit, cu mic, cu mare, din case, pentru a participa la ziua comunei lor, mai ales că vremea a fost una de excepție.
Evenimentul a început la ora 16.00 și s-a desfășurat pe terenul de fotbal din localitate, în apropierea Primăriei. 
Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate. De asemenea, administrația a oferit câteva diplome de cetățean de onoare celor care au contribuit, semnificativ, la ridicarea morală și materială a comunei.
Fiind o localitate lipită de Pitești, personalitățile au avut o densitate pe metrul pătrat mai mare decât în alte părți. Nu a mai contat culoarea politică, au venit toți politicienii mai importanți ai județului, cei din partidele mari au format chiar grupuri compacte.
Vizitatorii au fost întâmpinați cu pâine și sare. Mai mult, chiar la intrarea pe terenul de sport, toți vizitatorii au primit, din partea Yldiz,  câte un cupon gratuit pentru mâncare și băuturi non-alcoolice, așa încât voia bună și pofta de petrecere nu au lipsit. Muzică, mâncare, foc de artificii. Felicitări!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea