Investițiile continuă la Bradu!

# Se extind rețelele de canalizare menajeră, pluvială și de gaze, se amenajează trotuare și se fac lucrări de modernizare la bisericile din localitate

Localitatea Bradu se află într-o continuă modernizare! Investiții importante se desfășoară în comună în această perioadă. Se extind și se modernizează rețelele de canalizare menajeră și pluvială, dar și rețeaua de gaze, se amenajează trotuare și podețe de acces în gospodării, iar la bisericile din Bradu de Jos și Geamăna se fac lucrări de modernizare.
Lucrările la Lacul Ilma din Bradu de Sus avansează!  Lacul a fost decolmatat și curățat și s-au turnat ziduri de sprijin, pentru a se consolida malurile. Pe unul din maluri se va executa o rețea de canalizare menajeră. Urmează realizarea amenajării peisagistice: se va asfalta în jurul lacului, se vor face alei, vor fi puse băncuțe și se va amenaja și un loc de joacă.

Rețea de canalizare pluvială pe strada Principală din Geamăna!

Au început lucrările de amenajare a rețelei de canalizare pluvială pe strada Principală din satul Geamăna. După introducerea conductei de canalizare urmează amenajarea de trotuare pe lungimea străzii principale. Pe strada Serelor urmează amenajarea trotuarelor. Pe strada Serelor s-au executat lucrări de amenajare a rețelei de canalizare pluvială, pe o distanță de 900 de metri. Lucrările au fost finalizate. Urmează construcția de trotuare pe această stradă. Pe strada Vergelani au început lucrările pentru amenajarea de podețe cu acces în gospodării Pe strada Vergelani se lucrează la amenajarea de podețe pentru accesul în gospodării, dar și la amenajarea de șanțuri pentru colectarea apelor pluviale de pe această stradă cu vărsare în Dâmbovnic, pe strada Gârlei. Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe mai multe străzi Lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră pe străzile Lacului, Nucilor și Cornului au fost finalizate. De asemenea, și pe strada Daliei, lucrările sunt finalizate în proporție de 80%. Se extinde rețeaua de gaze pentru 14 străzi din Bradu Se întocmesc documentațiile nece- sare pentru extinderea rețelei de gaze pentru 14 străzi din localitate: Liliacului, Panselelor, Cornului, Valea Geamăna, Salcâmilor, Zorilor, Azur, Afinului, Rafinăriei, Izlaz, Principală, Margaretei, Fragilor și Medeleni. Lucrări de modernizare la bisericile din Bradu de Jos și Geamăna La Biserica cu hramul ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Bradu de Jos se fac lucrări pentru construcția de alei în curtea edificiului religios, urmând amenajarea spațiilor verzi, dar și lucrări de peisagistică. La Biserica cu hramul ”Înălțarea Domnului” din Geamăna urmează realizarea de alei betonate și a unui zid de sprijin al terenului către cantina social (Realitatea Bradului).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea