Nu rata! Sărbătoarea recoltei la Mioveni

O nouă ediție a manifestării “Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari” se va organiza la Mioveni la finalul acestei luni.
Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Prin marcarea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, îmbunătăţirea statutului producătorului român şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale.
Cu această ocazie, Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează în perioada 27 - 29 Septembrie 2019, Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari.
La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne și lapte, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole de muzică folclorică, iar organizatorii au pregătit și alte surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestări.
Locul desfășurării evenimentului este Centrul Civic al orașului, iar mai multe detalii și informații puteți obține la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Aleea Înv. Alexandru Popescu nr. 5 sau la telefon 0348.445.856.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea