Ion Georgescu, primar, Mioveni: „Cu mândrie și respect putem afirma că Mioveni este orașul Daciei, capitala automobilului Românesc!”

Săptămâna trecută s-au împlinit 53 de ani de la semnarea Hotărârii Consiliului de Miniştri numărul 2004 din 16 septembrie 1966, prin care a fost stabilită amplasarea Uzinei de Autoturisme Dacia la Colibaşi, în prezent oraşul Mioveni. Automobile Dacia este astăzi cea mai importantă companie din România şi produsele sale au cucerit clienți din 44 de țări de pe glob prin modele atractive, de calitate, la cel mai bun preț.
Platforma de la Mioveni a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă, iar cei peste 14.000 de angajați își desfășoară activitatea într-un mediu de lucru modern și competitiv. Uzina de vehicule cu o capacitate de producție de 350.000 de unități pe an, Uzina Mecanică şi Şasiuri  (cea mai mare turnătorie din ţară, motoare, cutii de viteze, șasiuri), centrul logistic de mare complexitate, cât și activitatea de inginerie de înalt nivel, asigură o contribuție importantă la economia județului Argeș și a României.
„Cu mândrie și respect putem afirma că Mioveni este orașul Daciei, capitala automobilului Românesc! Mult succes Dacia, multă sănătate tuturor salariaţilor şi colaboratorilor, productivitate şi performanţe maxime pe plan intern şi internaţional!”, a afirmat primarul Ion Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea