Contribuabilii au primit clarificări referitoare la Spaţiul Privat Virtual

Săptămâna trecută, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş şi Serviciului Fiscal Municipal Câmpulung au organizat la în sala de sedinţe a Primăriei Câmpulung o întâlnire cu contribuabilii.
În prezenţa domnului Lucreţiu-Ioan Tudor (foto), şeful administraţie A.J.F.P. Argeş, şi a domnului Ion Ilinca, şef SFM Câmpulung, contribuabilii din Câmpulung şi localităţile învecinate au beneficiat de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii septembrie 2019, Serviciile oferite de ANAF - Spaţiul Privat Virtual, Ordonanţa Guvernului  nr. 6/2019, privind instituirea unor facilităţi fiscale, precum şi alte noutăţi legislative.
Cei peste 80 de contribuabilii participanţi, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale, agenţilor economici persoane fizice şi juridice, au fost deosebit de interesaţi de atât de noutăţile fiscale prezentate, cât și de avantajele oferite de înregistrarea în Spațiul Privat Virtual. Specialiştii din cadrul Serviciului de Asistenţă Contribuabili au oferit răspunsuri şi clarificări la toate problemele ridicate în timpul şedinţei.
Pentru a consolida parteneriatul cu contribuabilii şi pentru a veni in întâmpinarea nevoilor de informare a acestora, A.J.F.P. Argeş va continua explicarea noutăţilor fiscale corect şi la timp şi lămurirea diverselor probleme pe care aceştia le întâmpină.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea