Termo Calor - mesaj pentru piteșteni

Pentru identificarea eventualelor probleme în blocuri, blocaje tehnice în instalațiile interioare ce aparțin asociațiilor, Termo Calor Confort S.A. roagă reprezentanții asociațiilor de proprietari/locatari să deschidă vanele din subsolul tehnic.
În acele asociații în care sunt depistate probleme care să împiedice furnizarea agentului termic pentru încălzire, responsabilitatea remedierii acestora, în regim urgent, este strict a conducerii asociațiilor.
Piteștenii care constată apariția unor probleme tehnice sau văd că nu li s-au încărcat instalațiile interioare ale blocului, de alimentare cu agent termic pentru încălzire, sunt rugați să sune la Dispeceratul Termo Calor Confort S.A. şi să contacteze conducerea asociației de proprietari din care fac parte pentru a cere explicații privitoare la aspectele constatate.
„Urmare a sesizărilor venite din partea unor locatari, cu privire la presiunile venite din partea unor administratori sau președinți de asociații, vă informăm că nimeni nu are dreptul de a vă impune, peste voința dumneavoastră, renunțarea la un drept legal, acela de a fi beneficiarul serviciului de alimentare cu energie termică pentru apă caldă și încălzire. În cazul în care constatați că se fac presiuni către dumneavostră, de către administrator sau președinte, vă rugăm să contactați Primăria Municipiului Pitești, care prin aparatul de specialitate va lua toate măsurile legale pentru oprirea acestor abuzuri. Conform Legii 51 din 8 martie 2006, art. 6 și 7, toți cetățenii au accesibilitate egală și nediscriminatorie la serviciul public, în condiții contractuale reglementate”, informează Termo Calor.
Având în vedere obligațiile de plată către furnizorii de gaze, energie electrică și apă, pentru desfășurarea în bune condiții a activității de furnizare energie termică pentru apă caldă de consum și încălzire, Termo Calor Confort SA  solicită achitarea de urgență a debitelor înregistrate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea