Blocul cu 12 etaje, de pe Centura Piteștiului, de vânzare… în bloc!

EXPERT SPRL Filiala Bucuresti în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Arcadia Invest SRL, în faliment, cu sediul în Pitești, Str. Depozitelor, nr. 29, corp C, jud. Argeș, J3/2229/2007, CUI RO22681825, în dosar nr. 44/1259/2019 aflat pe rolul Tribunalului specializat Arges, scoate la vânzare în BLOC, prin licitatie publică, deschisă, cu strigare, următoarele bunuri:

Imobil, situat în loc. Pitesti, str.Depozitelor, nr.3, Jud. Argeș, reprezentând construcție Bloc locuințe, având un număr de 78 unități (spații necompartimentate la parter și apartamente la et.1 la et.12) și un număr de 48 locuri de garare (subsol).
Pretul de pornire în licitație 4.814.970 Euro fara TVA.   
Așadar, 78 de apartamente  și 48 de locuri de parcare subterane, într-un singur bloc, la executare silită în Pitești! – din totalul inițial, de 80 de apartamente și 50 de locuri de parcare.
Criza din 2009-2010 încă nu și-a stins efectele. Falimentele răsunătoare, de atunci, se prelungesc până astăzi. Firme care, în acea perioadă, au intrat în insolvență, după ani de planuri de reorganizare și eșalonări, își dau, acum, sfârșitul. Boom-ul imobiliar (care, iată, parcă se cam repetă!) a dus la căderi la fel de abrupte.
Unul din proiectele pornite spectaculos și încheiate dezastruos este și cel prezentat mai jos.
Proiectul Arcadia. Este vorba de un bloc cu subsol, parter și 12 etaje, demarat cu împrumuturi bancare mari și cu speranța că încasările - din stadiul de proiect sau cel mult de structură - vor duce la finalizarea cu succes a afacerii. Nu a fost așa. Tocmai când să înceapă vânzările, criza a lovit nemilos. Poziția imobilului, pe Strada Depozitelor, în imediata vecinătate a căii ferate, înconjurat de cele două șosele de centură ale orașului, nu a fost deloc un factor avantajant. Lipsa clienților a dus, imediat, la blocaje. Iar astăzi, la câțiva ani distanță, întregul bloc este de vânzare. Sarcina a revenit executorului judecătoresc Vlad Adrian Pisculungeanu, care, iată, scoate pe piață, într-un singur imobil, 78 de spații de locuit și 48 de locuri de parcare subterane, pe 4 octombrie.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea