Începe judecata, pe fond, în dosarul consilierului local care și-a arătat organul genital în secția de poliție

Pe 12 septembrie, instanța a respins cererile şi excepţiile invocate de inculpatul Bogdan Udroiu şi constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Fostul consilier local, care şi-a arătat organul genital  în secţia de poliţie,  este judecat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Cum inculpatul nu a contestat decizia Judecătoriei Pitești, urmează să înceapă, în curând, procesul pe fond. Opt persoane s-au constituit părţi civile în acest dosar, printre acestea fiind şi mai mulţi poliţişti de la Secția din Mioveni.
Reamintim că pe 5 iunie 2017, Bogdan Udroiu, la acea vreme consilier local PSD la Mioveni şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, a făcut scandal într-un bar din Mioveni şi ulterior la sediul poliţiei din oraş, unde şi-a scos organul sexual.  Totul a plecat după ce polițiștii din Mioveni au fost sesizați că Bogdan Udroiu, învățător la bază, aflat în stare de ebrietate la o terasă,  face scandal, după ce „s-a luat la ceartă cu toate persoanele prezente pe terasa localului, le-a adresat cuvinte jignitoare şi vulgare, urcându-se pe mese şi scaune şi având un comportament foarte violent”.  În final, fostul consilier local a fost condus la sediul Poliției Mioveni. Dar nu s-a liniștit, din contră. Bogdan Udroiu a început să-i înjure pe poliţişti, să-i ameninţe şi să-i jignească. Procurorii precizează că la Poliția Mioveni, în camera de așteptare, Bogdan Udroiu l-a înjurat și jignit pe unul dintre cei cinci polițiști prezenți, ”iar la un moment dat și-a expus organele genitale, spunând că are un organ genital frumos”.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea