Trimis în judecată după ce a înjurat și a lovit cu piciorul în coapsă un polițist

Un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a înjurat și amenințat cu moartea trei polițiști, iar pe unul dintre ei l-a lovit cu piciorul în coapsă. Fapta a fost săvârșită la începutul lunii septembrie, mai exact în seara zilei de 2 septembrie. Andrei Cătălin I. a fost trimis în judecată, fiind cercetat sub măsura controlului judiciar, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru ultraj.
Inculpatul era în fața unui bloc din Pitești și consuma băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane. Toată povestea a început ca urmare a unei sesizări, formulată de unul dintre locatarii bloculului cu pricina, cu privire la faptul că persoanele în cauză făceau gălăgie.

Trei polițiști amenințați cu moartea

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției Nr 1 Pitești. Agenții de poliție au procedat la legitimarea persoanelor, dar unul dintre ei, nu s-a conformat solicitării. În schimb, acesta a început să le adreseze polițiștilor injurii și cuvinte obscene. Agenții au solicitat în sprijin un alt echipaj de poliție care a ajuns la fața locului în scurt timp. Trei dintre polițiști s-au îndreptat către inculpat, care a început să îi injure și să îi amenințe cu violența. Drept urmare, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și urcat într-una din autospecialele de poliție aflate la fața locului pentru a fi condus la sediul Poliției.
Pe drum spre secție, inculpatul le-ar fi adresat agenților în repetate rânduri amenințări cu moartea, conform rechizitoriului procurorilor Parchetului judecătoriei Pitești. Ajunși la sediul secției, în momentul în care unul dintre agenți a vrut să îl scoată pe inculpat din mașina a fost lovit de agresor cu piciorul în zona coapsei. Cei trei polițiști au depus plângere împotriva acestuia. Inculpatul a fost trimis recent în judecată.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea