Firma câmpulungeană Montana MG a intrat în insolvență

# Probleme pentru omul de afaceri Gheorghe Bulugea # Primăria Câmpulung se află printre cei 21 de creditori

Societatea Montana MG SRL din Câmpulung, administrată de omul de afaceri Gheorghe Bulugea, a intrat în insolvență. Principalul obiect de activitate al societății este reprezentat de proiectarea, execuţia şi punerea în fabricaţie a ştanţelor pentru deformare plastică la rece a tablelor subţiri, destinate în principal industriei de automobile. Pentru anul 2018, societatea a raportat un număr mediu de 190 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproape 13,1 milioane lei.

În această vară, Tribunalul Specializat Argeș a dispus deschiderea procedurii insolvenței firmei Montana MG

Tribunalul Specializat Argeș a admis, pe 6 iunie, solicitarea de intrare în insolvență a firmei Montana MG, administrată de Gheorghe Bulugea.
„Admite cererea formulată de debitoarea Montana MG SRL prin reprezentant legal Bulugea Gheorghe. Dispune deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală a debitoarei Montana MG SRL. În temeiul art. 73 din lege, desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu societatea Prosolvența IPURL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu o retribuţie lunară de 1.000 lei, la care se adaugă TVA, plătită din averea debitoarei”, se arată pe rolul instanței. La ultimul termen al Tribunalului, judecătorul a stabilit continuarea procedurii de insolvență. Următorul termen al procesului va avea loc pe 7 noiembrie.

Datorii de peste 31 de milioane de lei

Conform datelor publicate pe site-ul societății, Montana MG execută ştanţe atât progresive cât şi în sistem transfer, cu un gabarit maxim de 4000 x 2500 x 1250 mm. De asemenea, firma proiectează şi execută machete şi calibre de control pentru piese ambutisate şi pentru subansamble care intră în componenţa caroseriilor auto. Un alt domeniu de activitate al Montana MG este reprezentat de lucrări de mecano-sudură. Execută ansamble şi componente mecano-sudate pentru linii tehnologice automatizate şi robotizate destinate în principal sectorului industrial, precum şi confecţii metalice destinate altor sectoare economice.  Firma a avut în 2018 o cifră de afaceri de 13.096.552 lei și venituri totale de 18.094.288 lei, în scădere față de 2017 când a înregistrat o cifră de afaceri de 21.307.286 lei și venituri totale de 22.024.847 lei. Exercițiul financiar a fost încheiat în 2018 cu datorii de 31.604.228 lei, conform datelor preluate de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Peste 20 de creditori în dosar

În tabelul de creanțe al debitoarei Montana MG SRL sunt înscriși 21 de creditori. Printre aceștia se află AJFP Argeș, Primăria Câmpulung, dar și Gheorghe Bulugea sau una dintre firmele sale Montana MG Transport SRL.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea