Secția de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012, rezultate remarcabile în 2019

Secția de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012 impresionează prin rezultatele obținute. Deși a fost înființată de doar 6 ani, sportivii de la Mioveni au impresionat atât la nivel național, cât și internațional. Sensei Sebastian Ene, antrenorul lotului de karate, a făcut mai multe precizări despre activitatea secției.
„Secția de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012 a fost înființată în ianuarie 2013. Pe parcursul celor 6 ani de activitate, această secție a obținut rezultate remarcabile atât la nivel naționat, cât și internațional. În prezent, aici sunt înscriși 40 de sportivi care sunt împărțiți în trei categorii: inițiere primară, inițiere și performanță. Grupa de performață cuprinde un număr de 15 sportivi, dintre care 9 sportivi de înaltă performanță. Din rândul lor, doi sportivi - Catrinescu Laurențiu și Dumitra David - s-au remarcat ca fiind sportivi cu perspective foarte ridicate”, a precizat sensei Sebastian Ene (foto).
Acesta a făcut referire și la rezultatele obținute de sportivii secției în 2019. „Anul acesta a fost pentru noi unul deosebit. În cadrul secției avem patru campioni naționali, cinci medaliați cu argint și foarte mulți medaliați cu bronz la campionatele naționale. La jumătatea lunii acesteia vom participa la campionatul național de Shobu Sanbon, care reprezintă criteriul de calificare la Campionatul European de la Skopje, din 1-3 noiembrie. De asemenea, am avut niște rezultate deosebite în ceea ce privește Campionatul Mondial de Karate Shotokan, care s-a desfășurat în luna mai. Atunci, doi dintre sportivii noștri au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Aceste rezultate ne dau speranțe pe viitor. Eu împreună cu colegul meu, Ciprian Bogaciu, sperăm să creștem încă multe generații de acum încolo cu rezultate deosebite în karate”, a mai precizat Sebastian Ene, antrenorul lotului de karate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea