Primarul din Corbi îngroapă, pentru moment, securea războiului cu șefii din PNL Argeș

# Virgil Baciu: „Trebuie să tragem împreună, la prezidențiale”
Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, a reacționat, săptămâna trecută,  față de atitudinea conducerii PNL Argeș, după ce se pare că unii președinți de organizații locale au fost certați pentru că i-au permis edilului local să posteze bannere cu el, în mai multe localități, prin care își arată susținerea față de președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale. De altfel, candidat susținut de Partidul Național Liberal.
Iată întreaga postare de pe pagina de Facebook a primarului comunei Corbi, Virgil Baciu: ”Duminica trecută, conducerea PNL Arges a convocat președinții organizațiilor locale de pe valea râului Doamnei în Domnesti și au fost certați pentru faptul că eu am afișat bannere cu mine în mai multe localități în care eu îl susțin pe președintele Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, iar aceștia (președinții) nu au reacționat și nu mi-au interzis să afișez aceste bannere. Au rămas surprinși de atitudinea conducerii și chiar le-au răspuns acestora că din punctul lor de vedere este un plus și ca ei sunt încântați de implicarea mea și în celelalte localități din zonă. Mă asteptam la reacții de acest gen din partea concurenților electorali și nu din partea celor care se bat cu pumnul în piept ca fac campanie pentru prezidențiale (cu câteva bannere în tot județul) și cu 0 acțiuni. La întâlnire s-a discutat doar despre cine a semnat lista pentru venirea lui Rareș Bogdan și despre bannerele mele și nu despre cum stăm cu campania electorală pe această vale”.
Primarul din Corbi ne-a mai declarat: ”Eu am făcut astfel de bannere, de susținere a actualului președinte și acum cinci ani, nu este o acțiune în premieră. Am pus în Domnești, în Pietroșani, Nucșoara, adică, inclusiv în localități cu conducere de altă orientare politică. Nu doresc să comentez mai multe, este timpul să îngropăm securea războiului, și să tragem, împreună sau separat, pentru candidatul pe care îl susținem…”
Un bun proverb, aplicabil aici, este acela că ”deșteptul cedează primul”. Pentru o Românie normală – așa cum scrie pe bannerele cu pricina. Vom reveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea