Magistratul Daniel Vișan, un nou câștig la un concurs de cultură generală

# Procurorul de la Parchetul Tribunalului Argeș a câștigat cinci ediții ele emisiunii concurs „Câștigă România!”
Magistratul Daniel Vișan, fost prim procuror al Parchetului Tribunanului Argeș, este un pasionat al concursurilor de cultură generală. Recent, acesta a fost unul dintre participanții la emisiunea-concurs „Câștigă România!”, difuzată pe TVR 2. Formatul emisiunii le propune concurenților să răspundă la întrebări despre județele României, parcurgând o hartă a țării. Iar procurorul Daniel Vișan, de la Parchetul Tribunalului Argeș, a parcurs de mai multe ori harta României, pe parcursul a șase ediții. Magistratul a câștigat cinci ediții, intrând în posesia sumei de 7.500 lei.
„Daniel Vișan s-a născut la Giurgiu, însă acum locuiește împreună cu soția și fiica sa la Pitești. E magistrat, dar ascultă rock progresiv, citește cu plăcere și îi place să călătorească. Dacă ar avea cum, ar opri poluarea care ne afectează planeta și ne îmbolnăvește copiii. A mai participat la concursuri de televiziune, dar e prima dată când își va testa cunoștințele despre România!”, era descris procurorul, la prima ediție a emisiunii.  De asemenea, Daniel Vișan este unul și dintre vechile cunoștințe ale lui Virgil Ianțu, prezentatorul „Câștigă România!”. În 2011, magistratul câștiga suma de 15.000 de lei la emisiunea „Vrei să fii milionar”, prezentată atunci tot de Ianțu.
Vișan a părăsit competiția la a șasea ediție a emisunii „Câștigă România!” lăsând însă o impresie frumoasă. Pe lângă banii câștigați, procurorul a primit cadou și volumul „Marea Istorie Ilustrată a României și Republicii Moldova”.
De-a lungul timpului, magistratul Daniel Vișan și-a demonstrat cunoștințele de cultură generală la mai multe concursuri de profil.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea