PSD Argeș grăbește pasul Protocol între Consiliul Județean Argeș şi 3 primării… pentru repunerea pe lista de promisiuni electorale… a celor nerezolvate!

Întâlnirea de săptămâna trecută, de la Bucureşti, dintre primarii din Piteşti, Mioveni şi Mărăcineni şi ministrul Transporturilor s-a încheiat şi cu semnarea unui protocol  între intituţiile direct implicate în realizarea noului pod peste râul Argeş, care să preia din traficul mare de la intrarea în oraş, de la Podul Viilor.  Au mai fost abordate: asfaltarea Bulevadrului Dacia, centura de Vest a Piteştiului şi bariera CFR de pe Lânăriei. Singurul care a nimerit ținta a fost Ion Georgescu, ce s-a dus la punct ochit, să își asfalteze centrul propriului oraș. În rest, povești…

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu… a tras cu Mioveniul: a discutat situaţia asfaltării Bulevardului Dacia din oraş, acţiune în care administraţia locală nu se poate implica, resposabilitatea revenind Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
“Alături de colegii primari din Piteşti şi Mărăcineni am avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, unde am discutat despre o serie de obiective care urmează să fie finanţate în judeţul Argeş, ori sunt deja în curs de realizare.
Principalul subiect abordat a fost constructia unui nou pod de legătură între DN73 şi Autostrada A1, peste râul Argeş, până la Peco Lukoil din Mărăcineni, care va prelua traficul greu spre şi dinspre Uzina Dacia.
Totodată, am primit asigurări că va continua etapa a doua de asfaltare a bulevardulului Dacia, după ce în vară au fost asfaltate segmentele de la capetele bulevardului, respectiv din zonele Racoviţa şi Colibaşi. Pentru podul nou peste râul Argeş a fost încheiat un protocol de colaborare între Consiliul Judeţean şi Primăriile Piteşti, Mioveni şi Mărăcineni, dar suportul financiar al Ministerului pentru această investiţie de zeci de milioane de euro este esenţial” a declarat primarul Georgescu după vizita la Bucureşti. 
Tot în cadrul discuţiilor argeşenilor cu Ministrul Transporturilor, s-a vorbit şi despre două proiecte importante pentru piteşteni, printre problemele ridicate de către municipalitate numărându-se construirea centurii de Vest a Municipiului Piteşti şi automatizarea barierei CFR de pe strada Lânăriei din Municipiul Piteşti.
Așadar, subiecte noi: Autostrada - cea pusă de PSD pe lista de promisiuni și în 2016, Centura de Vest - asemenea, bariera de la Prundu - o problemă veche de zeci de ani. Aproape că puteau merge cu fluturașul PSD din campanie. Ah, am uitat, acestea vor fi puse, la anul, la proiecte demarate. Peste cinci ani, la proiecte bine începute, iar la sfântu-așteaptă, la finalizate!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea