Autoritățile locale au suspendat participarea echipei AS Schitu Golești în liga județeană

# Măsură drastică după ce un arbitru și un jucător au fost bătuți pe terenul de fotbal

Jucătorii de la AS Schitu Golești au dat dovadă de o violență cum rar vezi pe terenurile de fotbal, chiar și în Liga a V-a.  Pe 8 septembrie, la meciul dintre AS Godeni și AS Schitu Golești, arbitrul meciului a fost bătut, iar unul dintre jucătorii de la Godeni, care a sărit în ajutorul său, a fost lovit atât de tare de unul dintre jucătorii oaspeți încât și-a pierdut cunoștința pe teren. S-a lăsat în cele din urmă cu plângeri penale.

Măsurile luate de la cei de la Asociația Județeană de Fotbal Argeș împotriva echipei din Schitu Golești au fost: pierderea meciului cu scorul de 3-0, o amendă de... 200 lei și suspendarea a trei jucători de la echipa din Schitu Golești, care au primit între 9 și 16 etape de suspendare și amenzi între 200 – 500 lei. Dar măsura cea mai drastică a fost luată de Vasile Tudorel Miriță, primarul comunei Schitu Golești, care a decis, împreună cu consilierii locali, suspendarea participării echipei de fotbal în Liga Județeană.
„Din cauza rezultatelor foarte slabe obținute în competițiile de fotbal, lipsei de implicare a tuturor persoanelor responsabile, lipsei de seriozitate a unor jucători și a comportamentului nesportiv a altor jucători, în ședința Consiliului local din 24.09.2019 s-a decis suspendarea participarii echipei de fotbal AS Schitu Golești la meciurile programate în turul Campionatului județean de fotbal, seria Nord. Ne cerem scuze suporterilor noștri pentru situatia creată, încercăm să facem o nouă organizare a asociației sportive, legitimarea unor jucători tineri, în special din Schitu Golești pentru a forma o echipă competitivă pentru returul campionatului”, a precizat  Vasile Tudorel Miriță (foto), primarul comunei Schitu Golești.
Reamintim că jucătorii de la Schitu Golești au arătat o violență de nedescris în meciul desfășurat împotriva echipei AS Godeni, în Liga a V-a. Comisia de disciplină  din cadrul AJF ARgeș preciza că: „Jocul a decurs normal până în minutul 40, când la scorul de 1-0 pentru echipa gazdă, arbitrul acorda penalty pentru AS Godeni. În acest moment jucătorul de la echipa oaspete cu nr.15 - Gigu Alexandru îl injură și scuipă pe arbitru fiind eliminat imediat. În acest moment jucătorul cu nr. 9 - Istrate Alexandru Sorinel îl lovește pe arbitru cu pumnul în cap, moment în care jucătorul cu nr. 22 - Liță Nicușor de la echipa gazdă încerca să-l protejeze pe arbitru dar a fost lovit puternic cu pumnul în gât de jucătorul de la echipa oaspete nr. 7 - Brică Florin, moment în care arbitrul fluieră finalul jocului”.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea