Prototipul noii Dacia Sandero se plimbă pe străzi complet camuflat

# Lansarea oficială va avea loc cel mai probabil în cursul anului viitor
Lansarea oficială ar putea avea loc chiar în primăvara anului viitor, cu ocazia celebrului Salon Auto Internațional de la Geneva, conform estimărilor 4tuning.ro. Oferită la vânzare încă din 2012, cea de-a doua generație a modelului Dacia Sandero se apropie cu pași repezi de sfârșitul carierei. O demonstrează aceste imagini spion, care surprind următoarea reiteratie a mașinii românești pentru prima dată în teste.
Fotografiată complet camuflată, subcompacta companiei de la Mioveni nu lasă la vedere niciun element vital, însă este de așteptat ca design-ul actual să evolueze mai degrabă la nivel de detaliu decât per total.
În ceea ce privește partea tehnică, ultimele zvonuri vorbesc despre o versiune simplificată a platformei CMF-B, care găzduiește inclusiv proaspăt (re)lansatul Renault Clio. Drept urmare, este de așteptat că noua Dacie Sandero 3 să fie mai spațioasă că oricând.
Totodată, arhitectura respectivă îi va permite următoarei generații a mașinii românești de clasă subcompactă să treacă pe lista cu motorizări disponibile - în premieră absolută, chiar și un sistem de propulsie hibrid.
Aceeași viitoare Dacia Sandero ar mai putea găzdui în compartimentul motor și o unitate 1.0 turbo pe benzină, care să înlocuiască vechiul 0.9 TCe. Clienții vor mai avea, aparent, la dispoziție și un propulsor 1.3 TCe, gama de opțiuni fiind încheiată de nemuritorul 1.5 dCi.
Dacă zvonurile se adeveresc, noul model va debuta oficial în cursul anului 2020, fie cu ocazia Salonui Auto Internațional de la Geneva din primăvară, fie în cadrul evenimentului Paris Motor Show din toamnă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea