Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a premiat excelența în afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a premiat joi, 31 octombrie excelența mediului economic argeșean, în cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Galei "Topul Firmelor". Un eveniment de tradiție, desfășurat la cele mai înalte standarde! Evenimentul dedicat oamenilor de afaceri din Argeș s-a desfășurat la Complexul Star Plaza din Bascov. ”Topul firmelor din Argeș”, cel mai important eveniment de business al anului, a fost prezentat de George Caval, președinte CCIA Argeș, împreună cu realizatoarea TV Cristina Munteanu, directorul Antena 3 Pitești.

La manifestare au fost prezenți reprezentanți ai administrației județene și ai celor locale, antreprenori, politicieni etc. Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a oferit conducerii CCIA Argeș, reprezentată de președintele George Caval, cea mai importantă distincție a administrației publice județene - ”Trofeul Argeșului ” - în semn de apreciere pentru promovarea brandurilor argeșene și pentru colaborarea deosebită dintre mediul de afaceri și administrația publică, concretizată și în acest an prin organizarea unor evenimente de nivel național, precum Târgul Agro Pitești sau reprezentarea județului Argeș la Târgul de Turism al României, ce se va desfășura in luna noiembrie, la Romexpo.

A fost lansat și Catalogul ”Topul Firmelor din Argeș, ediţia 2019”, care cuprinde și o bază de date complexă cu societatile argesene, dar si o importantă secțiune publicitară, si care se va bucura de o largă distribuție în mediul de afaceri din țară și străinătate.
Catalogul ”Topul Firmelor” este editat în peste 1000 de exemplare, o mare parte dintre acestea ajungând la instituții de prestigiu din țară și străinătate: Camere de Comerț, Ambasade, Primării, Prefecturi.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea