Unii se uită, alții… muncesc! Gheorghe Stancu, primar Bascov: „Anul acesta modernizăm 20 de km de drumuri”

Față de alte localități în care nu există, încă, ultilitățile curente, la Bascov, ștacheta este foarte sus. Localitatea, devenită un satelit al Piteștiului, beneficiază de modernizări din ce în ce mai pretențioase.
Se lucrează, chiar în aceste zile, la asfaltarea drumurilor din satele Glâmboc Deal, Glâmboc Vale și Rogojina, termenul de finalizare fiind 6 luni.
”Chiar dacă vine iarna, se poate continua, deoarece până la turnarea asfaltului propriu-zis, trebuie făcute șanțurile betonate, pe toată lungimea tronsoanelor; în satul Rogojina, în plus, se vor amenaja și canale pluviale cu conducte”, a declarat, pentru viata satului,  primarul Gheorghe Stancu.
În total, anul acesta în localitate s-au modernizat sau sunt în curs de modernizare aproape 20 de km de drumuri.
”Avem 6 km la Mica Brăileni, 4,5 km satele Glâmboc și Rogojina, 20 de drumuri de interes local în toată comuna, ce însumează în jur de 9 km, străzile Azurului și Măceșului încă 1,2 km și nu ne oprim! Podul de la Scheau este în licitație și tot aproape de finalizarea licitației se află și amenajarea canalelor pentru scurgerea apelor pluviale pe DN 7 și pe DN 7C. Vom realiza și două alveole pentru asigurarea refugiului în stațiile de autobuz din centrul localității, pentru siguranță”, a mai spus edilul șef.
În afară de aceste obiective din domeniul infrastructurii, în licitație se mai află și construirea creșei și, concomitent, s-a întocmit documentația pentru achiziționarea, cu fonduri europene, prin GAL, a echipamentelor pentru crearea unor spații de joacă pentru copii în satele Scheau (lângă școală), Valea Ursului (la grădiniță), Glâmboc Deal (troiță) și Aninoasa (cu specificația că aici locul de joacă se va amenaja cu bani de la bugetul local).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea