Investiție de 50.000 de euro într-o microdistilărie din Bogaţi

# Un tânăr din Argeș produce palincă de prune sub brandul Celar

Meşteşugul de a face palincă de prune a fost transformat într-o afacere de un tânăr din Argeș. Lucian Cîrlig produce palincă de prune sub brandul Celar într-o microdistilărie din comuna Bogaţi, în care a investit 50.000 de euro. Împreună cu soţia, acesta a autorizat producţia şi a creat brandul Celar, sub care a făcut în primul an de activitate 2.000 de litri de pălincă de prune.
„Avem o mică distilărie în localitatea Bogaţi, din judeţul Argeş, şi facem acest meşteşug de multe generaţii. Anul acesta, în mai, ne-am autorizat şi ne-am făcut brand, iar astfel am intrat pe piaţă cu un produs nou. Producem alcool distilat din livada proprie, de 3 hectare, din prune naturale. Celar este sinonimul cuvântului pivniţă, un arhaism“, povesteşte Lucian Cîrlig, fondatorul brandului Celar, pentru zf.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea