Judecătoria Pitești a dispus începererea judecății cauzei în dosarul afaceristului Nicolae Ivănescu

Omul de afaceri Nicolae Ivănescu a fost trimis în judecată, în iunie 2019, pentru ucidere din culpă. Recent, Judecătoria Pitești a dispus începerea judecății cauzei. Hotărârea nu este definitivă, ea fiind atacată de inculpat. Contestația se judecă pe 21 noiembrie, la Tribunalul Argeș.
„În baza art. 345 C.p.p. respinge cererile şi excepţiile formulate de inculpatul, I.N. În temeiul art. 346 alin. (2) C.p.p. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. X, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, privind pe inculpatul , I.N., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei. Prezenta încheiere se comunică Parchetului de pe lângă Tribunalului Argeş, părţilor civile, părţii responsabile civilmente şi inculpatului. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în şedinţă camerei de consiliu de la 07.10.2019”, se arată în hotărârea Judecătoriei Pitești.
Procurorii l-au trimis în judecată pe Ivănescu, sub acuzaţia de ucidere din culpă, în urma unui accident rutier petrecut acum mai bine de 4 ani. Incidentul a avut loc pe 14 aprilie 2015, pe Calea Bucureşti. Aflat în maşina personală, un SUV negru, omul de afaceri urca spre centrul municipiului. În zona Pieţei Ceair însă a dat peste un pieton. La început a părut o lovire uşoară, însă, la 10 zile distanţă, victima a murit. În urma accidentului, pietonul a refuzat transportul la spital pentru un control amănunţit, aşa cum reiese din declaraţiile sale şi ale angajaţilor de pe ambulanţă. Pe parcursul aceleași zile, după câteva ore, situația victimei s-a agravat și a fost dus la spital. Bărbatul a murit la 10 zile după accident.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea