PSD Argeș pare un alergător… obosist! Valeca, în vizorul primarului Ion Dumitru: „Mînzînă era de trei ori mai bun”

Ion Dumitru (foto), primarul din Albota, a făcut, vineri, o analiză la rece a situației – destul de negre – prin care trece PSD-ul, atât la nivel național, cât și la nivel local. Acesta a arătat că, în județ, niciodată nu au fost primarii atât de divizați în interiorul partidului. Situație întâlnită și mai sus, unde, recent, partidul a schimbat, cu luptă, proprii premieri.
Și președintele PSD Argeș, Şerban Valeca, a fost luat în vizor de primarul Ion Dumitru, de la Albota. Care i-a făcut o radiografie autentică și care a tras o concluzie răvășitoare: Mînzînă era de trei ori mai bun “Lider te naști. Nu l-am deranjat niciodată, dânsul e un cercetător bun, un profesor bun, un karatist bun, dar cred că la PSD Arges era nevoie de altceva. Mînzînă era de trei ori mai bun”, a concluzionat Ion Dumitru.
În ședinţa CEX a PSD Argeș, liderul Şerban Valeca a cerut primarilor ca target, în turul 2, la prezidenţiale, 50%+1. Scorul e mai mult decât îndrăneţ. Primul care ripostează e chiar… ducele de Albota, Ion Dumitru. “ Nu cred că avem de unde să mai luăm voturi. Eu la poartă, la oameni, nu mă mai duc”, a spus acesta, la conferinţa de presă. Deranjat de slaba implicare a liderilor judeţeni, primarul comunei Albota a declarat că nu toată lumea a muncit, cu adevărat, în această campanie. Ducele de Albota a precizat că numai trei persoane din PSD Argeş chiar au făcut campanile :"Sunt trei oameni care au făcut campanie electorală în PSD Argeş. Mă refer aici la Ion Mînzînă, Cristina Stocheci şi Simona Bucura Oprescu", a punctat Ion Dumitru.
În concluzie, PSD Argeș pare, la fel ca și partidul mare, un alergător… obosit. După opinia unui primar care are nesănătosul obicei de a fi sincer!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea