Eveniment de tradiție desfășurat de Direcția de Sport. În jur de 150 de persoane, la Festivalul Sport – Cultură “Argeșeanul”

În perioada  15 - 17 noiembrie, în localitatea Nucșoara s-a desfășurat o nouă ediție a Festivalului Sport – Cultură “Argeseanul”. Un eveniment deja de tradiție, ajuns la ediția a IX-a, și care cuprinde activități sportiv - recreative și cultural – artistice.
Manifestarea  urmăreşte an de an promovarea conceptului de “sportul pentru toți” prin organizarea de activități specifice, dar și socializarea în natură a tuturor celor implicați: copii, adolescent, adulți. Evenimentul este organizat de Asociația Județeană Sportul pentru Toți Argeș împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş.
La ediția din acest an au participat aproximativ 150 persoane, copii și tineri, elevi de la Școlile Gimnaziale Nucșoara și Corbi, Liceul Tehnologic ASTRA Pitești, dar si persoane cu vârsta peste 35 ani din județele Olt, Dolj, Brasov și Vâlcea. Cel mai tânăr participant a avut vârsta de 6 ani, iar cel mai vârstnic 87 ani.
Activitățile au fost complexe și au constat în: șah, orientare sportivă, tenis de masă, baschet, minihandbal, cros, ciclism, bowling, ștafetă aplicativă, dar și program cultural – artistic susținut de participanți.
Premiile au constat  în materiale promoționale necesare în dezvoltarea activităților sportive de masă. Tot efortul depus pentru buna organizare a fost posibil prin implicarea în sistem de voluntariat.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea