Cu el, la Curtea de Apel! Liberalul Adrian Moisescu a fost repus în drepturi, de instanță, dar procesul continuă

# ABAAV a făcut apel. Data procesului încă nu a fost fixată
Fostul șef al ABAAV (Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea), liberalul Adrian Moisescu, a câștigat o primă luptă cu instituția pe care a condus-o.  Acesta, în timp ce se afla în concediu de odihnă, a criticat, la o conferință de presă a partidului (PNL), (in)calificarea foștilor și actualilor șefi. Critică pentru care, la venirea din concediu, a fost dat afară din funcția de șef serviciu. La acea conferință de presă, Adrian Moisescu, a afirmat  că șeful Apelor Române (ANAR) conduce instituția fără să aibă pregătirea necesară. De altfel, șeful ANAR, Victor Sandu, a candidat la concursul pentru postul de director al ABAAV, unde l-a avut ca adversar pe Moisescu.  Instanța a decis, în vară, ca Moisescu să fie repus în drepturile anterioare, cu plata despăgubirilor salariale, până la zi.
”Admite excepția prescripției dreptului de aplicare a sancțiunii. Anulează decizia nr. 622/15.11.2018 emisa de intimată. Dispune reintegrarea contestatorului in funcția deținută anterior concedierii si obligă intimata la plata unei despăgubiri egale cu drepturile salariale de care ar fi beneficiat, până la data reintegrării efective, drepturi majorate, indexate la care să se adauge dobândă legală. Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu apel în 10 zile de la comunicare, ce va fi depus la Tribunalul Argeş. Pronunțată azi 28.06.2019, la Tribunalul Argeş, Secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, soluția urmând a fi pusă la dispoziția părților prin mijlocirea grefei.”
Administrația Bazinală Argeș-Vedea a făcut apel, care se va judeca la Curtea de Apel Pitești. Data procesului nu a fost, încă, stabilită.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea