Doi deputați de Argeș au luat ”drumul Brașovului”

Nu, cei doi deputați nu au părăsit organizațiile județene, însă au insistat pentru deblocarea lucrărilor – incredibil de amânate, pentru Drumul Național Pitești-Brașov.
Simona Bucura-Oprescu, deputat din partea PSD Argeș, a depus, chiar din 2016, o interpelare pe această temă: ”Atrăgeam atunci atenția că lucrările trenează, că nu s-a respectat calendarul asumat de părțile contractante, că riscul de producere a accidentelor rutiere este mare și că șoferii pierd foarte mult timp din cauza deselor opriri generate de semaforizarea din zonele de intervenție”.
În vara anului 2017, tot Simona Bucura, întreabă, public, din nou, Ministerul Transporturilor: ”Din păcate, nici la această oră nu putem spune că lucrările au avansat prea mult. În continuare se pierde mult timp pe ruta care ar trebui să asigure o variantă pentru cei care circulă pe DN București-Brașov; în continuare, sunt zone cu semnalizare care produc ambuteiaje, în continuare, este risc crescut de accidente și nu sunt semne de îmbunătățire a situației... Din ce motiv trenează lucrările? Dacă ați identificat cauzele, care sunt soluțiile de deblocare?... Când preconizați că vor fi finalizate lucrările?”
La cea din urmă întrebare, ministrul Răzvan Cuc a răspuns: ”Termenul estimativ de finalizare al lucrărilor de reabilitare a DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov este sfârșitul anului 2018.”

Alt mininstru, aceeași întrebare: când va fi gata drumul Pitești-Brașov?

Deputatul Dănuț Bica – PNL Argeș, întreabă, pentru a patra dată, pe Ministru Transporturilor, cu privire la soarta mult-bătutului drum (ultima întrebare, din data de 2 decembrie 2019, adresată Domnului Lucian Nicolae Bode): ...vă rog să îmi comunicați următoarele informații referitoare la acest obiectiv de investiții
1. Care a fost stadiul execuției lucrărilor la data de 31 octombrie 2019, raportat la calendarul asumat?
2. Care este situația plăților către constructor?
3. Care este termenul de finalizare stabilit?”
Întrebări fără răspuns, întrebări ce vor beneficia de explicații alambicate: cum să răspunzi la întrebarea cu privire la calendarul asumat, când, în urmă cu doi ani, ocupantul fotoliului de ministru scria și spunea că lucrările vor fi terminate la sfârșitul lui 2018?...


Click AICI pentru a vizualiza interpelarea deputatului Dănuț Bica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea