Actorul Florin Călinescu a cumpărat, la Băbana, terenul lui Eftimex

Florin Călinescu s-a născut la Timișoara, dar este legat afectiv de comuna Băbana, unde s-au născut părinții săi. În 2008, când a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Argeș, Călinescu dezvăluia în presa locală: „Asta este comuna părinților mei, aici s-a născut tatăl meu și aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Avem o casă în comuna Băbana, sunt lucruri foarte puternice care mă leagă de acest judet.”
Conform declaratiei de avere (ultima, depusă în 2014), Călinescu a cumpărat, în 2006, două terenuri in Băbana, unul de 3.689 metri pătrați, celălalt de 8.899 metri pătrați (în total peste 12.500 de mp), iar pe unul dintre ele a ridicat o casă de vacanță - o vilă cu etaj, aflată pe un deal, la marginea pădurii.
Florin Călinescu este unul dintre cei mai bogați oameni de media din România. El are afaceri în mai multe domenii, cum ar fi: optică, imobiliare, restaurante, terenuri în Brașov si Argeș, case în București, Timișoara si Brașov, dar si ceasuri scumpe.
Averea imobiliară a îndrăgitului actor s-a completat, cu ceva timp în urmă, cu un nou teren, tot la Băbana, teren cumpărat la o licitație. Lichidatorul, Casa de insolvență GMC, din Craiova, a vândut – iar Florin Călinescu a cumpărat – un teren de 4000 m.p., teren ce a aparținut firmei Eftimex (pe vreme aceea, în insolvență). Așadar, celebrul jurat al emisiunii ”Românii au talent” deține, în momentul de față, 16.500 m.p. în comuna menționată. O mică moșie argeșeană, motiv de mândrie pentru localnici.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea