Adrian Miuțescu, despre viitorul prefect: „Va trebui să finalizeze toate cerințele legale și mai are de lucru. Niște cursuri...”

# Ciprian Berevoianu, susținut de PMP Argeș, favorit să devină subprefect

PNL Argeș urmează să numească viitorul prefect al județului la începutul lunii ianuarie. S-a întârzit cu numirea lui, mai ales că viitorul prefect este foarte implicat, în această perioadă, pentru a-și completa CV-ul, face diverse cursuri, special pentru a îndeplini 100% condițiile pentru funcția mult dorită. În ultima perioadă au fost vehiculate mai multe nume, din partea liberalilor argeșeni pentru funcția de prefect, dintre care amintim pe: vicepreședintele PNL Argeș, Gelu Tofan, consilierii județeni Gheorghe Alecsei și Gabriel Vasilescu, prorectorul Universității Pitești - Emanuel Soare sau Sorina Marin, şef serviciu la Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş.
„Fiecare om e verificat dacă corespunde, dacă îndeplinește condițiile, dacă nu atunci trebuie șă și le pună la punct ca să le îndeplinească pe toate. De asta mai durează. Nu este o treabă care să fie făcută  la plesneală. Vrem să o facem serios ca persoana respectivă să fie potrivită din toate punctele de vedere. Nu cred că până la sfârșitul anului o să fie desemnat prefectul. Pentru a îndeplini condițiile persoana respectivă va trebui să finalizeze toate cerințele legale și mai are de lucru. Niște cursuri... Probabil, în prima parte după sărbători va fi numit. Va fi prefect PNL din Argeș”, a precizat Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș.

Adrian Bughiu și Ciprian Berevoianu – favoriți pentru a deveni subprefecți

Potrivit noilor prevederi legale, judeţul Argeș ar urma să aibă doi subprefecți. Potrivit unor surse politice, favoriți pentru preluarea acestor funcţii sunt Adrian Bughiu (ALDE), actualul subprefect cu atribuții de prefect, și Ciprian Berevoianu, susținut de PMP Argeș.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea