Prima decizie importantă a liberalului Duțulescu în funcția de director la CSN Bascov a fost să își ia concediu

# Și-a sărbătorit numirea în fruntea bazei nautice cu o plecare în… Peru

Liberalul Gheorghe Duțulescu, consilier local la Pitești, a fost numit începând cu 1 ianuarie 2020 director la Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Acesta s-a reîntors în fruntea bazei sportive, după ce a mai fost director în perioada 2009-2013, iar în ultimii 6 ani a îndeplinit funcția de consilier în cadrul Complexului.
Iar prima sa decizie importantă în fruntea CSN Bascov a fost să își ia un bine meritat... concediu, la doar câteva zile de la numire. Pe 10 ianuarie, Duțulescu a plecat, în calitate de consilier local, într-o delegație în Peru, alături de primarul Cornel Ionică. Timp de aproape zece zile, primarul Piteștiului a fost plecat în orașul Trujillo din Peru, împreună cu cinci consilieri locali, printre care și Duțulescu, și cu mai mulți angajați din Primărie. Vizita a fost posibilă după ce orașul Pitești a fost selectat în cadrul proiectului european City to City, finanțat de către Uniunea Europeană, prin care se face schimb de experiență între un oraș din Europa și un oraș din afara spațiului european.
Cu toate că abia fusese numit ca director, pentru Duțulescu nu a contat acest lucru nerefuzând posibilitatea de a vizita gratis America de Sud. Iar faptul că și-a luat concediu la câteva zile de la numirea sa în funcția de conducere nu prea contează pentru acesta: „Eu am mers în Peru prin Consiliu Local. La CSN Bascov am cerere de concediu, cerere care a fost aprobată de ministru. Este dreptul meu conform muncii. Este concediul de anul trecut că eu nu l-am luat”, ne-a precizat liberalul. Iar despre zilele petrecute în Peru, acesta ne-a precizat că: „A fost obositor transportul. Noi am fost acolo printr- un proiect finanțat 100% de comisia europeană. Un schimb de experință  între un oraș numit Trohilio din Peru și Pitești. Pentru acest schimb de experiență, au fost depuse mai multe oferte din mai multe orașe din țară și a fost selectat Piteștiul. Până la sfârșitul lui martie, primăria de acolo va trimite și ea o delegație la Pitești”. (…) Cei din Peru sunt mai în spate mult față de noi. Din punctual meu de vedere, la periferie, am trecut prin două orașe, sunt de lumea a patra nu a treia. Transportul public este haotic. În orașul unde am fost noi, doar aproximativ 20% din oraș era conectat la apă. Sunt grămezi de gunoi peste tot, chiar și în oraș”.
Duțulescu: „Domnul Gingăraș este deocamdată adjunct”
La conducerea CSN Bascov, Gheorghe Duţulescu l-a înlocuit în funcţie pe soţul Simonei Brătulescu, Aurel Brătulescu, cel care a avut ultima dată statut de interimar la conducerea instituţiei. „Dl. Brătulescu a fost numit prin detașare de vreo patru ani director adjunct jumate, director tehnic jumate și conform legislației în vigoare i-a încetat detașarea și s-a dus de unde a venit. Dar să nu mă întrebați de unde a venit că nu știu. Nu m-a interesat. Iar în ceea ce-l privește pe domnul Gingăraș ( Georgiu Gingăraș n. red.) este deocamdată adjunct. Atât pot să vă spun acum”, ne-a mai precizat Gheorghe Duțulescu.
Despre obiectivele sale în acest an, noul director a spus că: „Anul ăsta avem două competiții de nivel international, în afară de cele de nivel national care sunt în fiecare an. Este un campionat European și unul modial, unul în mai și celălalt prin iunie sau iulie. În funcție de solicitările naționale sau international este obligatoriu să facem investițiile necesare. În mare parte condițiile corespund”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea