Florin Frătică și-a exprimat intenția de a candida din nou, la Bradu, doar că nu are partid

Marțea trecută, fostul primar pedelist din Bradu, Florin Frătică, a fost văzut. Într-un videoclip. Videoclipul a fost postat, de o instituție media, pe online.
Florin Frătică: „M-am hotărât să candidez, din nou, pentru funcția de primar al comunei Bradu. Am fost un observator atent, până acum, a celor ce se întâmplă în localitate, am petrecut mai mult timp cu familia”.
Apoi, Frătică a dat-o la întors, de nu a mai înțeles nimeni, nimic: „Am rămas ancorat în politică, sunt vicepreședinte, acuma... mă rog, în noile structuri... ale PNL-ului... încă nu am nici o funcție, îmi doresc să mă implic din nou în viața publică din localitatea Bradu... în perioada asta am avut timp să mî gândesc... să văd ce am greșit... am constatat așa, în momentul în care m-am analizat, am găsit și părți rele, dar pot să vă spun că sunt mai bun decât mulți...”

PNL Bradu: „Florin Frătică nu este membru PNL”

A doua zi a venit și reacția celor de la PNL Bradu, pe Facebook:
„PNL Bradu se vede nevoit sa lămurească niște lucruri:
- Florin Frătică nu este membru PNL,
- Florin Frătică nu face parte nici măcar din Consiliul Local Bradu,
- Florin Frătică nu este desemnat candidatul PNL, la funcția de primar în localitatea Bradu.Alegerea candidaților urmează să fie făcută, până la sfârșitul lunii martie.Vă mulțumim pentru semnalarea clipului mincinos”.

„Nu are cum să candideze și să fie susținut de PNL. Nu îi permite statutul”

În cele ce urmează vă prezentăm și punctul de vedere al președintelui PNL Bradu despre acest subiect:
Redactor: Cum comentați declarațiile recente ale lui Florin Frătică?   
Ion Adrian, președinte PNL Bradu: „Domnul Frătică nu are nici o calitate în organizația Bradu, nu are nici o funcție. A mai avut și până în Sărbători un interviu, văd că insistă...Nu are cum să candideze și să fie susținut de PNL, pentru că statutul nostru prevede clar că cei cu probleme penale nu au voie să ocupe funcții, nu pot candida. Chiar dacă încearcă, nu îi permite statutul. După cum știți, în urma unei astfel de probleme a și fost îndepărtat din Consiliul Local. Organizația PNL Bradu este stabilă, are 70 de membri, noi ne vedem de planurile noastre...”.
Așadar, există candidat, dorește, însă, deocamdată, nu se știe din partea cărui partid. Dacă se va găsi vreunul...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea