Dezbatere pe buget la Bradu!

# Localnicii au fost consultați cu privire la investițiile de anul acesta

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, a  prezentat, sâmbătă, la Căminul Cultural din centrul comunei, proiectul de buget pe anul 2020. Foarte mulţi brădeni au ținut să participe la dezbatere.
”O prioritate pentru administraţia publică este ca toți brădenii să aibă utilitățile la poartă. La Bradu de Jos vor fi reabilitate toate străzile care au rămas găurite în urma proiectului de apă și canal. Bradu a făcut parte din proiectul Apă Canal 2000 SA. Prin acest proiect a fost introdusă apa și canalizarea în mare parte a localității. Proiectul a foat finanțat din bani europeni. Prioritar pentru noi este ca toți brădenii să aibă utilitățile la poartă.”, a declarat edilul.
După cum se știe, Bradu este una din puținele zone rurale unde, aproape în totalitate, gospodăriile au apă și canalizare la poartă.
Zeci de kilometric de drumuri asfaltate sau rehabilitate, extinderea rețelelor de apă, gaze, current, canalizare, iluminat public performant, wi-fi extins, acesta fiinf déjà funcțional și gratuit în aproximativ 20 de locații, școli, sport, cultură, sănătate – acestea au fost numai câteva din punctele discutate.
După prezentarea proiectului de buget, localnicii au putut face alte propuneri de investiții, în funcție de nevoile individuale, sau de zonă. Toate propunerile au fost analizate, notate și se va încerca prinderea acestora în planurile de lucrări pentru anul în curs


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea