„Conferință ” cu polițiști la liberali. Sediul PNL Argeș a fost spart! Hoții au plecat cu o unitate de calculator în care se păstra evidența cotizațiilor

Hoții au dat spargerea la sediul PNL Argeș. Nu au plecat de acolo cu bani, calculatoare sau televizoare, ci doar cu o unitate centrală de calculator. Iar aceasta nu conține nici măcar secrete de stat, cel puțin așa susțin liberalii argeșeni, ci doar evidența... cotizațiilor. Descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de 30 ianuarie de parlamentarul liberal Dănuț Bica, care venise mai devreme la partid pentru a-și pregăti conferința de presa care urma să se desfășoare peste câteva ore.

În schimb, conferința de presă programată a fost anulată, iar în locul jurnaliștilor au veni polițiștii. Și nu doar un echipaj sau două, ci patru, vasăzică poliția nu doarme, fiind aproape de partidul aflat la guvernare.
Hoții au deschis toate dulapurile și sertarele, inclusiv la baie. În schimb, nu s-au atins de televizoare sau monitoare, ci nici măcar de 400 de lei rătăciți prin sertarele liberalilor. „Au fost forţate şi deschise mai multe uşi după ce hoţii au spart un geam, pe unde au şi intrat. S-a răscolit prin toate dulapurile și sertarele.  Mă surprinde faptul că sumele de bani aflate în două sertare ale birourilor au fost regăsite intacte.  Nu era vorba de sume mari. Nu a dispărut din câte se pare decât o unitate de calculator în care era evidența cotizațiilor. Nu bani, nu altceva”, ne-a precizat deputatul Dănuț Bica.
În cauză, polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal pentru furt calificat. Din câte se pare, s-ar fi încercat pătrunderea și în interiorul unui imobil din apropiere, însă fără succes, fiind găsit doar un geam spart.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea