Colegiu Prefectural cu gripă și… ”ciumă galbenă!”

# Subprefectul Bughiu le-a dat lucrare de control primarilor # Au fost invitați toți parlamentarii de Argeș. A participat numai Dănuț Bica
La Colegiul Prefectural de vineri au fost prezenți deputatul Dănuț Bica, Adrian Bughiu, subprefectul județului, directorii deconcentratelor, numeroși primari, secretari.
Bughiu nu s-a sfiit să le dea, la un moment dat, un extemporal primarilor: ”Și acum vă rog să scoateți o foaie de hârtie și un pix…” a început oficialul, iar edilii s-au conformat. Era vorba de trimiterea răspunsurilor la solicitări ale Prefecturii.
Au fost invitați toți parlamentarii, a venit numai Dănuț Bica, deputat PNL. Din nou, aleșii în forul legislativ al țării au avut treburi mai importante, cum ar fi preluarea sau pierderea puterii, pentru că se apropie moțiunea de cenzură. Sau propriile interese, cine mai știe. Cert este că scaunele goale au rămas goale, deși se apropie o nouă rundă electorală.
Gripă confirmată în Argeș în 76 de cazuri, dintre care 67 la copii și restul la adulți, arată situația la zi întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Argeș și dată publicității de către directorul Sorina Honțaru. ”Din cei 10 adulți, 8 au vârsta sub 65 de ani, iar 2 persoane au vârsta de peste 65 de ani. Comparativ cu anul trecut, în luna ianuarie am avut 92 de cazuri, iar anul acesta avem 76 de cazuri. Deci, în județul Argeș nu putem spune că este o situație alarmantă.”, apreciază directorul DSP Argeș.
Prezentarea cadrului medical a fost completată de primarul din Micești, Dumitru Voicu, ce a întrebat, prin sală, dacă nu cumva ne-am îmbolnăvit, cu toții, de ciumă galbenă. Făcând referire la culoarea de partid predominantă în momentul de față și răstălmăcind (sau aruncând peste fileu) expresia ”ciuma roșie”. Colegiul Prefectural s-a terminat mai repede, pentru că primarul de Micești nu a avut cu cine să se certe, ”ducele” de Albota fiind absent…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea