Deși patronul firmei Biff a decedat în urmă cu trei ani, lichidatorul încă vinde, pe bucăți, averea agonisită de Vatică Bold

# Primăria Uda a intentat proces firmei și solicită 165.000 lei

Lichidatorul judiciar al firmei Biff Internaţional, firmă ce a aparţinut omului de afaceri Vătică Bold, a publicat, săptămâna trecută, anunţurile privind licitaţia publică în care va scoate la vânzare ce a mai rămas, probabil, din bunurile respectivei societăţi. În anii trecuți, s-au vândut de la calculatoarele de birou, mobilierul şi diverse echipamente, la sediul firmei, terenuri, case şi chiar casa de vacanţă.
Crăciunul anului 2016 a adus o veste proastă pentru oamenii de afaceri din Argeş. Vatică Bold s-a stins din viaţă, asta după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Vatică Bold a fost unul dintre primii întreprinzători din judeţ, după Revoluție făcând bani din diverse domenii de activitate, principalele fiind construcții, comerț și reparații auto, imobiliare. La un moment dat, la firmele întreprinzătorului argeșean lucrau câteva sute de oameni.
Lichidări Info Consult SPRL in calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC BIFF INTERNATIONAL SRL, CUI 7369952, J03/461/1995, organizează in data 11.02.2020, orele 11,30, la sediul lichidatorului judiciar din Câmpulung, str. Republicii, nr.35, et.2, jud. Argeş, licitaţie publică deschisă, cu strigare, având ca obiect vânzarea următoarelor bunuri mobile:
I. Echipamente tehnologice: Mobilier, aparatură, birotică; Aparate, instalaţii de măsură şi control, la preţul de 29.237 lei;
II. Mijloace de transport: 1. Autoutilitară Dacia 1304, AG22BIF, la preţul de 154 lei; 2. Autoturism Dacia Super Nova, AG93BIFF, la preţul de 171 lei; 3. Autoturism Ford Focus, AG67BIFF, la preţul de 1.023 lei.
III. Stocul de marfă: 40.760 lei.
Preţurile sunt fără TVA.
In cazul in care bunurile nu se vând, se va organiza o altă licitaţie publică in data de 25.02.2020, in aceleaşi condiţii, aceeaşi locaţie şi oră.
Relaţii suplimentare la telefonul 0744.772.619, e-mail gheorghe.banu@gmail. com.

Primăria Uda a intentat proces firmei și solicită 165.000 lei

Se pare că problemele nu se vor termina așa de repede pentru Biff. La sfârșitul anului trecut, Primăria Uda a dat firma în judecată, ”pretențiile” fiind de cca 165.000 lei. Suma a fost stabilită de un raport al Curții de Conturi din 2015 și reprezintă lucrări achitate, dar neefectuate.
Primarul localității, Dumitru Drăgușin: Într-adevăr, este vorba de respectarea unei decizii a Curții de Conturi din 2015. Este o măsură pe care am moștenit-o, de pe vremea primarului anterior. Tot ce am putut face, pentru a îndrepta situația, a fost să dau firma în judecată.
Primul termen a fost pe data de 27 ianuarie, însă a venit cu o amânare, pentru 10 februarie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea