Piteștean amendat, la Costești, pentru viteză, de un radar fantomă

# Șoferul s-a întors să fotografieze mașina și a fost amendat din nou
Întâmplare neplăcută, săptămâna trecută, pentru un șofer din Pitești. Acesta a fost surprins de un aparat radar, pe șoseaua ce leagă orașul Costești de DN Pitești-Craiova, cu aproape 100 la oră. Polițiștii l-au oprit și amendat. Cum, însă, omul nu văzuse nici o mașină în zonă, s-a întors la ”locul faptei”, ca să se convingă că există, în arealul menționat de polițiști, un radar. L-a descoperit. Era retras, la câteva zeci de metri de drumul principal, pe o uliță. Într-un Logan roșu, neinscipționat, cu geamuri fumurii.
Ca să aibă de lucru, amendatul a oprit mașina, a coborât și a făcut câteva fotografii cu telefonul mobil. După care a plecat, din nou, spre casă. Atât i-a fost. Polițiștii l-au oprit din nou, în același loc în care îl opriseră și în urmă cu puțin timp. Și l-au amendat din nou. Motivul? De data aceasta nu pentru viteză, ci pentru... TRAVERSARE  PRIN LOC NEPERMIS! Incredibil, dar adevărat. Am văzut cu ochii noștri procesul verbal, așa încât nu este ceva inventat. Amenda de traversare prin loc nepermis a fost stabilită prin filmare, DE ACELAȘI APARAT RADAR CARE I-A ÎNREGISTRAT, ANTERIOR, VITEZA! Culmea, a fost amendat, în al doilea caz, ca persoană fizică, însă a fost oprit conducând mașina, de un echipaj de la circulație.
Ei bine, nouă ni se pare că miroase a răzbunare. Partea cu amenda pentru traversarea prin loc nepermis miroase, de la o poștă, a răzbunare pentru ”tupeul” de a fotografia radarul ”fantomă”.  Și răzbunarea nu trebuie să fie arma polițiștilor, este deja luată (răzbunarea) de alții. Suntem curioși (și chiar vom face o solicitare scrisă în acest sens) unde este cea mai apropiată trecere de pietoni, raportat la locul celei de-a două amenzi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea