În 2019, la Pitești, s-au emis 14.000 de abonamente de parcare tip reședință

PARCĂRI DE REȘEDINȚĂ:
În cadrul Serviciului Exploatare - Parcări s-au făcut proceduri de închiriere a locurilor de  parcare de reședință, potrivit prevederilor H.C.L. 185/2012 cu modificările și completările ulterioare, în toate cartierele din municipiul Pitești, la un total de 550 de blocuri, respectiv pentru 50 % din blocuri (1060 de blocuri) a fost asigurată închirierea locurilor de parcare.

Numărul total de abonamente emise în anul 2019 este de 14.000 de abonamente tip reședință.
În anul 2019, Serviciul  Exploatare - Parcări a realizat platforma digitală  a locurilor de parcare de reședință din Municipiul Pitești: www.parcaripitesti.ro, la momentul actual se lucrează pentru implementarea platformei “on-line cetateni”

PARCĂRI PUBLICE CU PLATĂ:

Serviciul Exploatare Parcări gestionează parcările publice cu plată din municipiul Pitești, dintre care două parcări supraterane cu bariere electrice:  parcarea supraterană Bd. I.C.Brătianu (300 de locuri de parcare) și parcarea Mircea Eliade (38 de locuri de parcare).
În municipiul Pitești, utilizatorii parcărilor publice cu plată pot folosi parcometrele stradale, abonamentele de parcare și platforma on-line TPARK, pentru efectuarea plății prin SMS sau card bancar.
În anul 2019, a fost introdusă și plata abonamentelor trimestriale direct prin aplicația TPARK .
Veniturile realizate din exploatarea parcărilor publice cu plată și de reședință din municipiul Pitești în anul 2019 au fost în valoare de: 1,1 milioane euro.
În cadrul serviciului, partea de verificare și control se efectuează de către salariații instituției prin platforma TPARK CONTROL.

STAȚII ÎNCĂRCARE AUTOTURISME ELECTRICE:

În anul 2019 au fost instalate în parcarea supraterană - zona Mavrodolu și Piața Trivale - două stații duble de încărcare autovehicule electrice, prima stație fiind amplasată în 2018 în parcarea de la Teatrul „Alexandru Davila”.
Pentru anul 2020 este în perspectivă amplasarea a două stații electrice în Piața Găvana și zona Complex Craiovei.
Toți utilizatorii stațiilor de încărcare amenajate de Primăria Municipiului Pitești beneficiază de încărcare și parcare gratuită.
Utilizatorii prin platforma Polyfazer se conectează la stațiile de încărcare și văd în timp real stadiul alimentării.

SISTEM DE TICKETING PENTRU GESTIONAREA FLUXURILOR DE CLIENȚI:

În luna decembrie 2019, a fost implementat în cadrul S.P.E.P un sistem performant pentru gestionarea cât mai eficientă a fluxului de clienți, acesta fiind utilizat la toate serviciile care au contact direct cu contribuabilii.
1) Parcări; 2) Reclame/Publicitate; 3) Fond Locativ; 4) Urmărire contracte.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea