Ștefan Ciocănel i-a bătut, în luptă dreaptă, pe Bobby Marinescu și pe Grigore Dobre

# Miza? O lucrare de 240 miliarde lei vechi

Școala ”Mircea cel Bătrân”  mai are de așteptat puțin pentru extindere și reabilitare, cam cât să se reia procedura de evaluare a ofertelor depuse. Pentru că Ștefan Ciocănel (Pro Instal Pipe) a câștigat, la CNSC, lupta împotriva lui Grigore Dobre (Zeus), Bobby Marinescu (Star Trading Impex) și Donel Văsâi (Delta Termo Construct).

Consiliul Local Piteşti a lansat, în urmă cu ceva timp, procedura de  licitaţie pentru extinderea şi reabilitarea imobilului Şcolii Gimnaziale “Mircea cel Bătrân” (fostă Nr. 13). Găsirea unui constructor s-a dovedit dificilă , la primele licitaţii nefiind înregistrate oferte, pentru că suma pusă în joc (în special prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală) era prea mică. Ulterior, Consiliul Local a decis suplimentarea sumei cu bani de la bugetul local, lucrarea devenind atractivă. Suma finală: 240 miliarde lei vechi.
Procedura s-a desfășurat, lupta s-a câștigat, însă Ciocănel nu a fost de acord cu arbitrajul și a solicitat reluarea punctului. Iar CNSC i-a dat dreptate:
”Admite în parte contestația formulată de SC Proinstal Pipe SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Municipiul Pitești – Consiliul Local al Municipiului Pitești, în ceea ce privește modalitatea de evaluare a ofertelor depuse de SC Delta Termo Construct 1999 SRL și de Asocierea Zeus SA – SC Star Trading Impex SRL iar, pe cale de consecință, anulează raportul procedurii de atribuire și actele subsecvente și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertelor depuse de SC Delta Termo Construct 1999 SRL și de Asocierea Zeus SA – SC Star Trading Impex SRL cu respectarea documentației de atribuire, a prevederilor legale și a motivării aferentă prezentei, în termen de 15 zile de la comunicare. Obligă autoritatea contractantă la plata cheltuielilor de judecată către contestator, în cuantum de 3.000 lei”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea