Comuna Corbi , prezentă la Târgul de Turism al României

# Rapsodia Păstorească și Stonebird Festival – acorduri comune
Comuna Corbi, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, a participat la Târgul de Turism al României, ce s-a desfășurat în perioada 20-23 februarie 2020 la Romexpo,  pavilionul B2 – București.
Virgil Baciu, primar Corbi: ”Participarea noastră are ca scop promovarea turismului, a produselor locale, a tradițiilor si obiceiurilor, a evenimentelor anuale, dar și evidențierea localității, ca un reper important al identității naționale.”
Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.
Comuna Corbi - prezență onorantă la Târgul de Turism din februarie 2020, ca și la cel din noiembrie, anul trecut, în aceeași locație. Au fost prezentate ”Rapsodia Păstorească”, ”Stonebird Festival”, atracții locale, obiceiuri, produse tradiționale. Standul corbenilor a fost vizitat, în această perioadă, de mii de oameni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea