Biblia falsă a PSD Argeș

Spiridon Voinescu

Anul 2016 a reprezentat, pentru PSD Argeș, un imens succes electoral. Parlamentul a primit, în brațele-i exagerat de largi, trei senatori și șase deputați decorați, toți nouă, cu trei trandafiri roșii. Aceștia sunt: 1. Senat: Şerban Valeca, Gheorghe Marin, Cristina Stocheci
2. Camera Deputaţilor: Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu, Cătălin Rădulescu, Nicolae Velcea

Fără a da nume, să reținem că unul dintre aceștia, inițial deputat, ulterior senator, a fost ales și reales din orașul unde ARO, jeep-ul românesc, o mașină ce a fost cunoscută în toată lumea, nu a mai primit nici o șansă. Alt deputat a fost declarat, de Institutul pentru Politici Publice, acum câțiva ani, drept cel mai leneș parlamentar. Altul striga, în gura mare, înainte de primul mandat, că toți aleșii nu ar trebui să ocupe o funcție mai mult de două ”stagiuni”. Și se pregătește pentru a treia tură, cu toate pânzele sus. Alt deputat este acuzat, de DNA, că a cumpărat vilă și mașină din banii partidului, bani decontați de stat. Un altul a vrut să migreze dar s-a răzgândit, un altul este supranumit ”mitralieră” și lista ar putea continua.

În lume circulă, dintotdeauna, biblii false și profeți falși. Depinde pe cine întrebi, depinde în care barcă sau arcă te afli. Iată, însă, biblia PSD Argeș, partid care s-a jurat (pe roșu) că va face și că nu va minți.

Piteștiul NU este capitală de regiune, conservarea monumentelor bisericești NU s-a realizat prin atragerea de fonduri europene, parcul tehnologic NU a fost nici creat, nici dezvoltat, centura de Nord-Vest a Piteștiului NU există. NU mai vorbim de drumurile județene care sunt sub orice critică, NU mai vorbim de multe. Biblie falsă. Ori adevărată, dacă promisiunile sunt reluate și anul acesta. Și peste patru ani și peste opt și forever, că între timp mai mor din votanți și vin alții proaspeți și buni de îndoctrinat. Parlamentul și primăriile s-au umplut de dinozauri politici care sunt, iată, mai rezistenți decât strămoșii lor din regnul animal.
Vin alegerile!...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea