Lemne tăiate și apel la 112 în comuna Corbi. Virgil Baciu: ”Sunt, încă, primarul corbenilor… Voi veghea în continuare!”

Poliția și Garda Forestieră au venit, în grabă, la Corbi, în satul Poienărei, miercuri, la orele prânzului! Primarul Baciu și un grup de cetățeni au sesizat faptul că arborii tăiați din pădurea Obștei Poienărei sunt târâți, pe un drum public, întreținut de Primărie, drum care a fost făcut praf. Drumul duce atât spre pădure, dar, mai grav, spre rezervorul de apă care alimentează întregul sat. Nu le-a interzis nimeni să care lemn de acolo, dar nu prin târârea pe un drum comunal. Primarul a sunat la 112 pentru a cere intervenția Poliției. IPJ Argeș a dispus trimiterea de urgență a două echipaje din zonă. De asemenea, doi reprezentanți ai Gărzii Forestiere au răspuns, cu promptitudine, apelului și au urcat să constate faptele întâmplate.
”Acest drum a fost reparat, modernizat de Primăria Corbi, iar în momentul de față este aproape distrus și a fost transformat în rampă de lucru pentru firma de exploatare, care taie din pădurea Obștei Moșnenilor Poienărei. Aici s-a tăiat, în ultimii ani de zile, cât nu s-a tăiat în cei 50 de ani de existență ai mei pe aceste meleaguri. Toti cetățenii știu că s-a investit foarte mult în satul Poienărei și s-au realizat lucrări de asfaltare,  iar mai sus de pietruire, iar utilajele au afectat grav calitatea lucrărilor” , ne-a declarat primarul Virgil Baciu care ne-a informat ca el a fost cel care a sunat la 112.
Trebuie menționat și faptul că Primăria Corbi are, pe rolul instanțelor, numeroase litigii cu Obștea respectivă, unul dintre acestea fiind pentru drumul cu pricina, drum cadastrat de Primărie, întreținut, an de an, cu eforturi financiare considerabile. Primarul Virgil Baciu a mai menționat: ”Sunt, încă, primarul corbenilor, sunt obligat să iau atitudine pentru a le proteja interesele și, după alegerile locale, voi rămâne cu sufletul, pentru că aici m-am născut. Voi veghea în continuare!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea