Ecologiștii au început campania în forță. Exponate vii la Muzeul Județean Argeș!

Expoziție de candidați ai Partidului Ecologist Român, marțea trecută, la Muzeul Județean Argeș. Locația nu putea fi una mai potrivită, mai ales că mulți dintre aceștia reprezintă mai mult preistoria politică decât o alternativă reală. Zeci de resuscitați politic au venit să se pună pe listele electorale verzi. Persoane gata să fie date dispărute și-au (re)lansat candidaturile.
Campanie îndârjită a făcut, pentru candidatul de la Pitești, Cătălin Gherzan, însuși fostul primar al urbei, Tudor Pendiuc. A fost ușor văzut în sală avocatul Fulga, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș (de la alt partid). Mircea Andrei a efectuat, între timp, manevra Băsescu/Stolojan, lăsându-l pe ”șeful” Cristache mai mult sinucis. Cel din urmă a motivat cuțitul în spate primit, prin faptul că trebuie să se ocupe de campania electorală proprie (la Ștefănești, unde nu se vede nici sub listă). Ruine electorale s-au cutremurat pe fotoliile instituției de cultură, cu nările dilatate de aburii îndepărtatei victorii dar și de promisiunile fostului senator, care știe să aburească mai abitir ca dracu.
Candidații anunțați, deocamdată, de PER pentru funcțiile de primari sunt următorii:
Pitești - Cătălin Gherzan;
Ștefănești - Iulian Cristache (fost senator);
Topoloveni - Ana Maria Pănescu;
Călinești - Mihai Georgescu (consilier local);
Buzoești - Gheorghe Toma (fost primar);
Vlădești - Moise Cristinel (fost primar);
Boțești - Ion Olteanu (consilier local);
Budeasa - Marius Mănuca (consilier local).
Președintele PER Argeș, Mircea Andrei, a spus că încă nu s-au stabilit candidații pentru toate primăriile din județ, partidul urmând să aibă în curând, peste tot, liste complete pentru edili și Consiliul Local.
De senzație a fost, însă, primarul din Vâlcea, care a știut să dreagă, punctual, busuiocul, pentru toți cei aflați sub tirul întrebărilor. Un om echilibrat, care a făcut o impresie puternică (bună!) tuturor.
S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea