Primărița din Ștefănești pune, din nou, tunurile pe fostul viceprimar Ion Mihalcea

# Săptămâna aceasta, control, la Primărie, de la Prefectură

Ion Mihalcea, fostul viceprimar al orașului, este, deja, istorie. După lupte crâncene, primărița, Ioana Jenica Dumitru, a reușit să îi dea foc fotoliului acestuia, lucru ce, sincer, părea greu de crezut. Iată, însă, că doamna primar dorește, acum, să îi împrăștie și cenușa, dezvăluind publicului și alte ”minuni” făcute de mult blamatul Ion Mihalcea:
”În urma informațiilor apărute în spațiul public, Biroul de Presă al Primăriei Ștefănești face următoarele precizări:
Instituția noastră nu a făcut și nu face obiectul unor cercetări ale Direcției Naționale Anticorupție, referitoare la unele angajări de personal care contravin legii, în mandantul 2016-2020.
Facem precizarea că este vorba despre o plângere din anul 2016, înaintată către Agenția Națională pentru Integritate, care vizează perioada anterioară anului 2016, și se referă la angajarea mai multor persoane cu grad apropiat de rudenie față de unul dintre foștii șefi ai administrației publice, acela care a deținut funcția de viceprimar al Orașului Ștefănești. Organele de anchetă au mai solicitat informații referitoare la un dosar de licitație a unei clădiri ridicate ilegal, pe spațiul public, pentru care exista hotărâre definitivă și irevocabilă de dărâmare încă din 2001, însă construcția a fost menținută în stare de funcționare și chiar concesionată de către șefii administrației locale din perioada anterioară 2016. Mai mult, aceasta a fost scoasă la licitație, iar asupra celor trei licitatori planează suspiciunea că se aflau în relație de rudenie cu aceeași persoană care a deținut funcția de viceprimar al Orașului Ștefănești până în anul 2019. Organelor de anchetă le-au fost puse la dispoziție toate informațiile solicitate.”  Informația a fost comunicată de Biroul de Presă al Orașului Ștefănești.

Săptămâna aceasta, control, la Primărie, de la Prefectură

De luni, Corpul de Control al Prefectului va lua la puricat tot ce mişcă în Primăria Ştefăneşti. Comisia va fi compusă din specialişti din Prefectura Argeş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ITM Argeş, Finanţe Argeş, Garda de Mediu şi Inspectoratul de Stat în Construcţii.
Ioana Dumitru: "Eu am chemat Corpul de Control al Prefectului. Am trimis adresă la Prefectura Argeş de două ori. Am crezut că s-a pierdut pe undeva. Dar văd că în sfârşit..."

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea