Candidatul PNL la fotoliul de primar al comunei Moșoaia, limbaj de mahala în fața Primăriei: „De unde paștele mă-tii știi tu?”

Alexandru Lucian Mihai, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Moșoaia, și consilierul local Sabina Tudor au fost filmați de către un fost coleg liberal, Marian Dimulescu, în timp ce aveau un limbaj vulgar la adresa lui. Filmarea a fost făcută chiar în fața Primăriei Moșoaia, după o ședință de Consiliu Local. O parte din filmare a fost postată de către Dimulescu pe pagina sa de Facebook.
Marian Dimulescu a fost consilier local la Moșoaia, din partea PNL, în perioada februarie –noiembrie 2019. „Acea filmare este un interviu pe care i l-am ținut eu acestui domn. Eu o să pun live-ul integral în această săptămână. Am vrut să pun tot interviul, dar am decis să pun doar fragmente să văd și răspunsul dânsului. Eu nu le-am adresat niciun fel de injurii. Dânșii s-au comportat așa, nici eu nu prea știu de ce. (...)Eu i-am adresat niște întrebări, așa a dorit dânsul să răspundă la ele!”, ne-a precizat Marian Dimulescu, fost consilier local la Moșoaia.
Pe înregistrare, Alexandru Lucian Mihai, președintele PNL Moșoaia, și consilierul local Sabina Tudor îl jignesc, în repetate rânduri, pe fostul lor coleg chiar în fața Primăriei. În cele ce urmează, vă redăm doar o parte a discuției:
„Alexandru Lucian Mihai: Nesimțitu dracu ce esti, papagalule, ce ești. Nu își e rușine?!
Marian Dimulescu: Domnule, Lucian, vă rog nu mă mai jigniți!
Alexandru Lucian Mihai: De unde paștele mă-tii știi tu? (...) De unde știi tu treaba asta, nesimțitul lumii!”.
Reacțiile cetățenilor din localitate nu au întârziat să apară, mulți criticând limbajul de mahala folosit de președintele PNL Moșoaia. Tot, pe facebook, a comentat și consilierul local Sabina Tudor care îl acuză pe Marian Dimulescu că încearcă denigrarea echipei PNL Moșoaia:
„Sabina Tudor: DUPĂ CE NE -A INJURAT, NE-A JIGNIT, CIND AM IESIT DE LA SEDINȚA, L-AM EVITAT CIT AM PUTUT, DUPĂ CARE A INCEPUT SĂ FILMEZE! Filmarea e facută de mult, nu e in intregime, tot ce ai zis dle DM, ai tăiat din ele, si ai lasat ce ai vrut tu!!! Totul a fost pus la cale ptr denigrarea echipei din care a făcut parte, echipă care l-a inteles că nu poate merge la activitati din motive personale!! Excluderea ta s-a facut fiindca ne-ai tradat ca sa poti sa obtii o functie la primarie. Poate citesc si cei care nu stiu exact cum s-au petrecut lucrurile. Trebuie sa fii de fier ca sa nu reactionezi la modul josnic cum ne-a provocat el atunci”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea