Au reînceput golănelile de campanie electorală, la Bradu

Dan Stroe (foto), primarul PSD din Bradu a câștigat alegerile, pentru instituția amintită, în luptă dreaptă. Adversarii săi politici sunt conștienți de faptul că acum, la locale, scorul său va fi mult mai mare decât în 2016 și încearcă, fie și prin mijloace josnice, să îl șicaneze.    
Este și cazul unui așa-zis localnic, ce a sunat la o emisiune televizată ca să anunțe că Stroe este suspect de coronavirus, pentru că au dat mâna recent. Apelantul s-a bâlbâit atunci când a fost întrebat cu cine a mai fost în contact: ”Am fost la Primărie la Bradu, la dânsul… nu am reușit să prind pe nimeni… de-asta v-am sunat… în țară nu am mai dat mâna cu nimeni, am venit direct…” a menționat presupusul bolnav.
Așadar, un ”italian”,  a zburat de la Padova numai pentru a discuta cu primarul, apoi s-a întors, fără să mai intre în contact cu nimeni. O aberație de campanie electorală, ulterior dovedindu-se că telefonul a fost dat de pe o cartelă abia cumpărată. A început lupta, murdară, Dan Stroe și echipa sa vor avea ebola, covid, vor fura, vor da în cap.
Și vor câștiga primăria, cu larghețe, indiferent de golănelile scornite de alții, aburiți de alcool și politică ieftină.
Dan Stroe: ”Dragi prieteni, sunt absolut șocat de inconștiența și tupeul unor persoane ce folosesc mijloace josnice, prin care mă determină să cred că mă pot aștepta la orice din partea lor!
Seara trecută (joi, n.r.), în cadrul unei emisiuni moderate de doamna Marilena Barață, a intervenit un anume domn “Lucian Ionescu”, care a afirmat că în cursul săptămânii trecute a fost în biroul meu pentru rezolvarea unei probleme legate de un teren al soacrei sale, venind din Italia special pentru această problemă, iar în momentul apelului de aseară s-ar fi aflat internat în Padova, Italia, cu diagnosticul de coronavirus, confirmat prin 2 teste.
În această dimineață am vrut sa iau legătura cu acest domn pentru a afla în ce zi a venit la Primărie și cu ce alți angajați a mai intrat în contact, pentru a ne da seama de gravitatea problemei. Cei din redacția emisiunii mi-au dat numărul respectivului, și surpriză: acest număr este închis! În urma unor verificări, am aflat că numărul de telefon de pe care s-a efectuat apelul este asociat unei cartele care a fost activată în cursul zilei de ieri. Probabil după apelul de aseară, cartela a fost scoasă din telefon și aruncată…Ceea ce a făcut acest individ este o imensă iresponsabilitate, afirmațiile sale generând panică în rândul cetățenilor din Bradu.  Stimați brădeni, vă asigur că nu există la acest moment niciun fel de suspiciune în ceea ce mă privește. De asemenea, la nivelul comunei nu există niciun caz confirmat de coronavirus. Avem 6 persoane care s-au întors de câteva săptămâni din străinătate, a căror situație este cunoscută de DSP Argeș, aceștia aflându-se în autoizolare.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea