Primăria Pitești acțiuni susținute pentru dezinfecția locurilor publice

Primăria Municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, Administrația Domeniului Public și S.C. Salpitflor Green S.A., a achiziționat substanțele necesare pentru dezinfecția locurilor publice cele mai frecventate, cu scopul prevenirii răspândirii infecției cu COVID 19 și a început acțiunile în acest sens.
Au fost, deja, dezinfectate mai multe sedii de instituții publice, bazinul olimpic, stadionul, zonele adiacente, vestiarele, locurile de joacă și aleile din Parcurile Lunca Argeșului și Ștrand.
Începând de săptămâna trecută, s-a intervenit  cu utilaje speciale pe zone publice precum străzile principale, parcuri, piețe, alei pietonale principale. Tot săptămân trecută, au fost efectuate operațiuni de dezinfecție a celor 79 de locuri de joacă de pe raza municipiului Pitești. În cazul acestora, dezinfecția s-a executat ținând cont că trebuie acționat nu numai la sol ci și pe utilajele de joacă.
Acțiunea este una continuă, administrația locală acționând cu regularitate pentru conbaterea pandemiei cu coronavirus, dar și împotriva virușilor de sezon.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea