Ion Mînzînă, mesaj către argeșeni: „Să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură”

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a transmis argeșenilor un mesaj în care îi îndeamnă la calm și la respectarea tuturor măsurile stabilite de autorități.

„Dragi #argeșeni,

Traversăm cu toții momente foarte dificile, momente în care ne sunt puse la încercare sănătatea, răbdarea, siguranța zilei de mâine, chiar curajul.

Pandemia stârnită de noul #coronavirus ne poate afecta pe oricare dintre noi, așa încât este nevoie să respectăm cu strictețe recomandările specialiștilor și autorităților, să fim calmi și lucizi, să ne ajutăm unii pe alții în măsura în care putem face acest lucru fără să ne expunem pericolului de îmbolnăvire, să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură.

 

De-a lungul istoriei sale, poporul #român a trecut prin crize mai mari sau mai mici, mai grave sau mai puțin grave, dar a răzbit. A reușit să iasă cu fruntea sus din toate încercările și sunt sigur că la fel va izbândi și acum.

E nevoie însă de unitate (chiar și în condiții de izolare), de acțiune concertată și concentrată, de respect pentru noi înșine și pentru cei de lângă noi.

După ce va trece urgia COVID-19 vom avea timp să spunem și lucruri care nu sunt tocmai plăcute pentru cei care ne conduc acum. Vom spune mai apăsat ce este de spus.

În momentul de față, însă, vorba unui mare scriitor francez, „trebuie să ne împăcăm cu timpul” și să avem credința că vom reuși să depășim această grea încercare!”, a precizat Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea