Asociația Medicilor de Familie Argeș - apel disperat

Comitetul Director al Asociației Medicilor de Familie Argeș a făcut un apel disperat către autoritățile publice și întreprinzătorii privați din județ pentru a sprijini cadrele medicale cu materiale de protecție în lupta contra COVID-19. Medicii de familie solicită urgent măști chirurgicale sau speciale, mănuși de cauciuc, vizier, ochelari de protecție, combinezoane, halate de protecție și dezinfectanți.
„Medicii de familie fac apel la toți întreprinzătorii privați din județul Argeș sau de la nivel national pentru a ne sprijini în încercarea nostră de a face rost de material de protecție pentru cadrele medicale din acest sector, medicina primară care este expusă într-un mod direct la contaminarea cu virusul SARS-COV-2, care produce boala denumită COVID-19. Alături de ceilalți colegi din toate serviciile de urgență, medicii de familie fac parte din linia întâi în lupta contra COVID-19 și din păcate la ora actuală suntem nevoiți să ne procurăm toate materialele de protecție a personalului din cabinetele medicină de familie la suprapreț și în mod individual ceea ce nu este normal într-o situație de urgență”, arată Comitetul Director al Asociației Medicilor de Familie Argeș.
Asociația Medicilor de Familie Argeș, prin președintele dr. Mariana Boșneag (foto), mai precizează: „Facem acest apel disperat, pe care să-l considerați ca pe o datorie morală a noastră, de a informa cetățenii și încă odata autoritățile publice pentru a lua măsurile care se impun pentru protecția cadrelor medicale din sectorul de medicină primară.
Facem apel și la întreprinzătorii privați din regiune de a ne sprijini în ceea ce privește dotarea cu aceste materiale de protecție și le vom pune la dispoziție, liste cu necesarul acestor materiale ale cabinetelor de medicină de familie din Argeș, celor care conștientizează că fără măsuri rapid instituite de protecție a personalului medical, riscăm să rămânem fără medicină primară la nivel național”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea